HP 15-Ac100NT MacOS Mojave kurulumu sırasında ACPI Error hatası

Gürkan DUMAN

Kilopat
Daha fazla  
Dün, bu bağlantıda belirtmiş olduğum notebookuma macOS Mojave kurulumu yapıyor idim, lakin bir hata ile karşılaştım ve ne yaptıysam yüklemeyi ilerletemedim. Hata meydana geldikten yaklaşık 40 sn sonra ekrandaki yazılar bozuluyor ve uyarı işareti çıkıyor. Biraz araştırdım fakat düzeltemedim. Nasıl düzeltebilirim?
Sistemim:
4GB DDR3 1600 MHz bellek
Intel i3 5005U
Intel HD Graphics 5500
Realtek rtl8723BE 802.11 b/g/n wi-fi adapter

Hatanın fotoğrafları mevcut.

Not:
Secure boot: disable seçeneğine getirdim.
Config: config_intelmobile_config seçeneğini işaretledim.
P_20190624_175610.jpg

PhotoGrid_1561388673106.png

Son düzenleyen: Moderatör:
USB / Efı / Clover içindeki config dosyalarını masaüstüne yedekle ve sonra sil.
Bunu indir. İçinde HD 5500 için olan dosyalar var. Sırası ile isimlerini config olarak değiştir ve USB / Efı / Clover içine atıp dene.
Sırası ile isimlerini config olarak değiştir derken ne demek istediniz tam olarak anlayamadım. Hangi dosyaların adını config yapacağım birçoğu zaten config dosyası. Açıklayabilir misiniz lütfen ?

USB / Efı / Clover içindeki config dosyaları ne kadar varsa siliyorsun.
Verdiğim bağlantıda birden çok HD 5500 içeren dosya var. Bu dosyanın ismini config olarak değiştirip USB / Efı / Clover çine atıp deneyin.

USB / Efı / Clover içindeki config dosyaları ne kadar varsa siliyorsun.
Verdiğim bağlantıda birden çok HD 5500 içeren dosya var. Bu dosyanın ismini config olarak değiştirip USB / Efı / Clover çine atıp deneyin.
Hocam öncelikle yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim, dediğiniz yöntemi uyguladım fakat hiçbir değişiklik olmadı. Daha sonra bağlantıdaki diğer dosyalarıda denedim lakin yine de bir çözüme ulaşamadım. Sistem aynı noktada hata vermeye devam ediyor. Başka bir öneriniz var mı?

HD 5500 için olan Config dosyanı burada aç.
SMBIOS macbook Pro 13,2 olarak ayarla. Yeni Config dosyasını indir.
USB / Efı / Clover içine atıp dene. Ama öncesinde bu konumdan eski Config dosyasını silmeyi unutma.

HD 5500 için olan Config dosyanı burada aç.
SMBIOS macbook Pro 13,2 olarak ayarla. Yeni Config dosyasını indir.
USB / Efı / Clover içine atıp dene. Ama öncesinde bu konumdan eski Config dosyasını silmeyi unutma.
Hocam malesef bu da işe yaramadı. Apple logosundan sonra engel işareti çıkıyor fark olarak arkada birbirine karışmış yazılar yok. Sizce USB bellekte sorun olabilir mi? Sıfırlayıp tekrardan bir USB bellek hazırlasam faydası olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı