XHCI ayarını biostan disabled dene ve/veya başka port ile dene. Ayrıca yasak işareti geldiğinde veya bu şekilde durduğunda USB çıkarıp başka porta tak. Cihazınız usb okumayı kestiği için bu.
O ekranda anlık olarak okumayı kesip tekrar devam eder normalde. USB bellek ile pek alakası yok. BIOS ve Hackintosh ile alakalı konular. BIOS üzerinden CSM veya uEFI only diye bir mode ayarı var ise dener misin? Mesela CSM varsa kapalı dene. uEFI only var ise o moda al.
O ekranda anlık olarak okumayı kesip tekrar devam eder normalde. USB bellek ile pek alakası yok. BIOS ve Hackintosh ile alakalı konular. BIOS üzerinden CSM veya uEFI only diye bir mode ayarı var ise dener misin? Mesela CSM varsa kapalı dene. uEFI only var ise o moda al.
Bataryamda sıkıntı var. Orijinal BIOS'a geçemiyorum. Batarya %20 olması lazım veya bataryan takılı değilse tak diyor. Benim bataryam şarj olmuyor (%0 şarj oluyor diyor ama aynı kalıyor) maalesef BIOS değiştiremiyorum. BIOS değiştirmekten başka bir çözümümüz var mıdır? Yoksa konuyu duraklatalım veya silelim bataryamı yenileyip BIOS'umu güncelledikten sonra tekrar yazayım.
Yine bir faydasını göremedim. "Waiting On... (Dict ID 0) IO "gibi bi satırdan sonra takılı kalıyor USB portunu değiştirip takıyorum fayda etmiyor bir süre sonra yine yasak işareti çıkıyor.