MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
download1589.mediafire.com
Bunu Efı / Clover / ACPI / Patched içine at ve sistemi yeniden başlatıp kontrol et.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
download1589.mediafire.com
Bunu Efı / Clover / ACPI / Patched içine at ve sistemi yeniden başlatıp kontrol et.
Her şeyi gerçekleştirdim, yardımlarınız için teşekkürler fakat pil yüzdesi ne azalıyor ne artıyor takılı kaldı. Windowsa geçiş yaparkende Windowsta da takıldı. Power Reset atınca Windowsta düzeliyordu. macOS'te ise atsam açılıştaki güncel yüzdeyi gösterip takılı kalıyor. Ne ilerleme ne de gerileme. Yeniden yardımlarınız için teşekkürler.
Config dosyanı clover configurator ile açıp sol taraftan SMBIOS sekmesine tıkla. Sonra buradan sistemie uygun olan SMBIOS'u seçip kaydet. Sonra sistemi yeniden başlatıp kontrol et.
Config dosyanı clover configurator ile açıp sol taraftan SMBIOS sekmesine tıkla. Sonra buradan sistemie uygun olan SMBIOS'u seçip kaydet. Sonra sistemi yeniden başlatıp kontrol et.
Seçip sitemi yeniden başlatım ve 10 dakika kadar bekledim fakat nafile. Sistemi power reset atınca yüzde değişiyor anlık güncel yüzdeyi verip takılı kalıyor.
O DSDT çalışması lazım ki çalışıyor fakat sanırım sanırım senin bataryada sorun var aynı sorun Windows'da da olduğuna göre. Bu durumda yapacak pek bir şey yok.
O DSDT çalışması lazım ki çalışıyor fakat sanırım sanırım senin bataryada sorun var aynı sorun Windows'da da olduğuna göre. Bu durumda yapacak pek bir şey yok.
Normal kulanımda Windows ta bir sıkıntı yaşatmıyor. Ama macOS'a geçtiğimde ve yeniden Windowsa girdiğimde oluyor. Power reset atmadan da düzelmiyor. Donanımsal bir hata olduğunu sanmıyorum. İlginiz için teşekkürler.