Merhabalar, Hp notebookuma MacOS Mojave 10.14.5 yüklemekteydim. Tabi ki hata aldım. Zaten BIOS ayarlarını yaparken tüm ayarlar olmadığı için sadece Legacy Support devreye soktum otomatik olarak Secure boot kapandı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yanıtınız için teşekkürler lakin indirdim ve yeniden sürücüye yazdım ve yeniden boot etim aynı BIOS ayarlarıyla sadece configlere dokunmadan direk olarak yüklemeyi seçtim. Bir süre sonra yazılar gitti siyah boş bir ekran geldi, 5 ile 10 dk arasında bekledim bir şey olmadığını fark edip bilgisayarı kapadım.
Dediniz işlermleri yaptım config dosyasını silip HD 5300 atım. Config ayarlarını ellemden başlatım elma logosu gelip gitti ve sitemi yeniden başlattı. Bu konularda ki tecrübesizliğime kusura bakmayın.
Yanlış işlem yapmışsınız. HD 530 içeren olanı yapacaktınız. O configi silin ve HD 530 olanı dediğim şekilde yapın. Sorun olursa Inject Intel işaretleyip dene.
Yanlış işlem yapmışsınız. HD 530 içeren olanı yapacaktınız. O configi silin ve HD 530 olanı dediğim şekilde yapın. Sorun olursa Inject Intel işaretleyip dene.
Bu sefer doğru configi şetim ama and random seed ten sonra sitem kendini yeniden başlatıyor. Bir de ek olarak siz ''Inject Intel işaretleyip dene'' demiştiniz. Bunu nasıl yapcağımı bilmiyorum. İlginiz için yeniden teşekkürler.
Clover ekranında options > graphics injector bölümde olur.
Sorun devam ederse orijinal config dosyası ile deneyip ınject ıntel işaretle. Config dosyasının yedeğini almadıysan en baştan USB yazdır ve o şekilde dene.