Tam olarak bu Kexti nereye atmam gerek hocam ? Geç yazdım kusura bakma.Bu kexti deneyin hocam.
![]()
Bu rehbere bakın hocam.
Rehber: OpenCore Kext dosyasını Config.plist işlemek
EFI klasörümüze yeni bir kext eklemek veya çıkarmak için ne gibi adımlar yapacağınıza kısaca değineceğiz. İlk olarak aracımızı indirelim; https://github.com/corpnewt/ProperTree/archive/refs/heads/master.zip Kext ekleyecek veya çıkaracak ise isek EFI > OC > Kext klasörünün içine ilgili kext...www.technopat.net
Hocam rehberde bahsedilen properTree.bat dosyasını bulamadım. Bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz? Kext dosyasını kexts bölümüne attım ama bir işe yaramadı.
Linkini atmış. Oradan indirdikten sonra açıp Config'e işleyeceksin.
Hocam maalesef bu konuda bilgim yok, istersenizBu işlerden maalesef hiç ama hiç anlamıyorum hocam.
@566156 hocam sizin bu kexts dosyasını nasıl Config'e işleyeceğim hakkında bilginiz var mı?
Bunun ne demek olduğunu bile bilmiyorum![]()
/EFI/OC/kexts/other/
dizinine kext'i atın. Ama .zip halinde değil, WinRAR gibi bir programla çıkartıp klasörü atın ve deneyin olacak mı diye.Hocam maalesef bu konuda bilgim yok, isterseniz/EFI/OC/kexts/other/
dizinine Kext'i atın. Ama. ZIP halinde değil, WinRAR gibi bir programla çıkartıp klasörü atın ve deneyin olacak mı diye.
Clover EFI'ler de öyleydi o zaman. Kexts klasörüne atın bakalım öyle deneyin.Other diye bir dizin yok hocam.
Eki Görüntüle 1695490
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.