Windows gündelik kullanım için uygun mu?
Tabii ki.
Windows gündelik kullanım için uygun mu?
Performans için macOS çok daha iyi.
Daha önce sadece Windows8 kullandım ancak macOS daki performansı alamadım... Sanal makine içinden oyun oynamak normal bir işletim sisteminin içinde oyun oynamaktan çok farklı... Windows8 macOS kadar işlevsel olduğunu söyleyemem ancak şu anki windows10'u bilemiyorum..Tabii ki.
Daha önce sadece Windows8 kullandım ancak MacOS'daki performansı alamadım... Sanal makine içinden oyun oynamak normal bir işletim sisteminin içinde oyun oynamaktan çok farklı... Windows8 macOS kadar işlevsel olduğunu söyleyemem ancak şu anki Windows10'u bilemiyorum.
Daha önce sadece Windows8 kullandım ancak MacOS'daki performansı alamadım... Sanal makine içinden oyun oynamak normal bir işletim sisteminin içinde oyun oynamaktan çok farklı... Windows8 macOS kadar işlevsel olduğunu söyleyemem ancak şu anki Windows10'u bilemiyorum.
Mac'lerin tek özelliği donanımların iyi olması. İşlemci veya ekran kartı değil. Kamera, klavye ve touhcpad gibi.
Windows 10 ilk halinde değil merak etme.
Önceden donanımlar olarak güzel bilgisayarlar vardı. Az vardı.@0XYG3N sanal makineye kurarsan tabii ki normal performansını vermez. Eğer karşılaştıracaksan, iMac parasıyla bir PC toplamadığını düşün onun içindeki bileşenler daha üstün olacak. Windows hatta daha stabil olacak senin IMac'inden. Şimdi diyeceksin monitör falan. Merak etme, o paraya 4K monitörlü sistem toplarsın. MacBook'ların rakibide yok değil. Matebook'lar daha iyi artık. Çok istiyorsan 2. işletim sistemi olarak GNU/Linux kurabilirsin.
Artık Matebook'larda çok gelişiyor. O özellikleri daha üstün donanım ve daha düşük fiyata veriyorlar. Hem Windows 10'da artık daha stabil. SSD ile hem de uçuyor.
Ben ikisi ile de uğraşan biriyim ancak Windows bana yeterli gelmiyor. İkisini de destekleyen bir işletim sistemi şu ana kadar bulamadım.
Yeni sürümlerinde de halen sorun var. Eskiden daha kötü haldeydi. Şimdi ise kötünün iyisi.
Linux'ta daha performanslı, stabil ve hızlı yapabiliyorken neden Windows'la uğraşayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.