macOS Panic hatası

Sanallaştırmayı devre dışı bırak.
Rehbere göre config dosyanı açıp SMBIOS 18,1 olarak ayarla ve ismini config olarak değiştir.
USB / EFI / Clover içindeki config dosyalarını sil. Yeni config dosyanı bu konuma atıp dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehbere göre config dosyanı açıp SMBIOS 18,1 olarak ayarla ve ismini config olarak değiştir.
USB / Efı / Clover içindeki config dosyalarını sil. Yeni config dosyanı bu konuma atıp dene.
Bunları denemeden önce VT for direct IO BIOS ayarlarında var disable mı yapayım enable mi?
Bir de yüklemeyi gerçekleştirdikten sonra BIOS ayarlarını eski hâline getirecek miyim?
Gene aynı hatayı alıyorum ama bu sefer hatadaki rakamlar farklı bir şey değiştirir mi bilmiyorum.
MacBook Pro 6,1 - Core i5/i7 Arrandale yerine MacBook Pro 13,2 - Core i5/i7 Skylake veya MacBook Pro 13,3 - Core i7 Skylake bunları mı denesem?
3AF4F008-CC92-49A2-863E-FCFBA6BC9547.jpeg

A33754C4-3EB4-4A09-B8A0-CB7875154430.jpeg

3D655B28-B0DA-42FA-A20E-47FA3F5983C4.jpeg

Kurulum sonrası BIOS ayarlarınızı sıfırlarsanız hata ile karşılaşabilirsiniz. Sanallaştırmayı kapatıp kapatmadığınızı belirtmemişsiniz.
Kapattım.
Farklı bir macOS Mojave imajı ile deneme yaptım. Kurulum yapılıyor otomatik olarak bana restart attırıyor tekrar disk seçim menüsünde flashı değildi kurulum yaptığım diski seçiyorum ekteki hatayı veriyor.
F21BED03-4A0C-4537-93C9-A2ED5B641474.jpeg

USB / EFI / Clover içindeki config dosyalarını sil. Yeni config dosyanı bu konuma atıp dene.

Bu ayarları deneyip denemediğinizi de söylememişsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı