Nikko12 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2020 #1 İnternetten bulmuş olduğum bir MacOS.RAW dosyasını indirdim. Boyutu 5,44 GB ve ben bu dosyayı bir USB'ye yazamıyorum. Win32 Disk Imager adlı bir program kurdum fakat yazmak istediğim zaman program o .RAW dosyasını görmüyor. Nedeni ne olabilir acaba? Son düzenleme: 19 Mart 2020
İnternetten bulmuş olduğum bir MacOS.RAW dosyasını indirdim. Boyutu 5,44 GB ve ben bu dosyayı bir USB'ye yazamıyorum. Win32 Disk Imager adlı bir program kurdum fakat yazmak istediğim zaman program o .RAW dosyasını görmüyor. Nedeni ne olabilir acaba?
Çözüm S Silinen üye 303500 19 Mart 2020 Nikko12 dedi: Böyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Ekran alıntısı aracı ile dosya seçimi sayfasının fotoğrafını atar mısınız?
Nikko12 dedi: Böyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Ekran alıntısı aracı ile dosya seçimi sayfasının fotoğrafını atar mısınız?
S Silinen üye 303500 Ziyaretçi 19 Mart 2020 #11 Nikko12 dedi: Bu arada dosya .raw biçimindeydi, sonunu .img yaptım ve iso dosyası gibi göründü. Genişletmek için tıkla... Sağ alt köşeden tüm dosyalar dememiş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Nikko12 dedi: Bu arada dosya .raw biçimindeydi, sonunu .img yaptım ve iso dosyası gibi göründü. Genişletmek için tıkla... Sağ alt köşeden tüm dosyalar dememiş olabilir misiniz?
KS KS Nikko12 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2020 #12 Silinen üye dedi: Sağ alt köşeden tüm dosyalar dememiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir seçenek yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sağ alt köşeden tüm dosyalar dememiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir seçenek yok.
S Silinen üye 303500 Ziyaretçi 19 Mart 2020 #13 Nikko12 dedi: Böyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Ekran alıntısı aracı ile dosya seçimi sayfasının fotoğrafını atar mısınız? Artı 0 Eksi Çözüm
Nikko12 dedi: Böyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Ekran alıntısı aracı ile dosya seçimi sayfasının fotoğrafını atar mısınız?
KS KS Nikko12 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2020 #14 Silinen üye dedi: Sağ alt köşeden tüm dosyalar dememiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ah *.* diye bir seçenek vardı altta bunu seçtim ve RAW dosyasını gördü, çok teşekkür ederim. Şuan yazma işlemini yeniden başlattım... Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sağ alt köşeden tüm dosyalar dememiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ah *.* diye bir seçenek vardı altta bunu seçtim ve RAW dosyasını gördü, çok teşekkür ederim. Şuan yazma işlemini yeniden başlattım...
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 19 Mart 2020 #15 Nikko12 dedi: Böyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğim yerde o işaret olmalı. Artı 0 Eksi