Mac OS X uyumlu bir USB WIFI adapter aldım. Fiyatı ucuz dandik bir ürün. Lenovo Y510P sistemim de hackintosh yüklü ve gayet sağlıklı çalışıyor. WIFI adaptörünün kutusundan çıkan CD ile sürücüsünü kurdum. Dlink Utility diye bir program yüklendi. Sistemi yeniden başlattım fakat Dlink Utility çalışmadı. Üstteki simgeye tıklıyorum bir şey gelmiyor. İnternetten araştırdım "RT2870USBWirelessDriver.kext", "MT7610U_D5.0.1.09_SDK1.0.2.10_UI5.0.0.15_20140822.dmg" yüklenmesi gerekiyormuş. Gerekli kext'i Kext Utility programı ile yükledim ve gerekli dmg dosyasını kurdum. "RaWLAPI.framework" dosyasının "/System/Library/Framework" dizinine kopyalanması gerekiyormuş bende kopyaladım ve yeniden başlattım. Sistem tercihlerinden Dlink Utility programına girdiğim zaman bağlanılması gereken WIFI bağlantı noktaları görünüyor. Bağlanıyorum gayet başarılı bir şekilde bağlanıyor fakat iki dakika sonra bağlantı kopuyor. Tekrar bağlanıyorum. İkinci sefer bağlanmak uzun sürüyor ve tekrar bağlantı kopuyor. Yani anlayacağınız devamlı bağlanmak mümkün olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: