macOS Sierra 10.12.5 Dual Boot Sierra Kurulumu Başlamıyor

Bilemiyorum, imaj veya USB'de sorun olmuş olabilir. Veya gözünden bir şeyler kaçıyor olabili.
Boot etmeme gibi bir durum olmaması gerekiyor.
İsterseniz El capitian ile deneyebilirsiniz.
İmajda hata olduğunu düşünmüyorum çünkü El capitan ve Sierra ile de denedim birkaç kere. Yine olmadı.
USB'den başlatıyorum siyah boot ekranında kalıyor.
Sonra bu ekran çıkıyor.
aaaaa.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef bot etmiyor :(

resşn.jpeg

efi usb dedikten sonra siyah ekran geliyor 5 6 dk bekliyor sonra yine bu ekran cıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB nin efi bölümünde yüklü olan clover sadece uefi ile çalışıyor olabilir. usb ye başka bir imaj yazdırmayı deneyin . Legacy efi bölümü olan bir imaj deneyin hatta indows üzerinden efi bölümünü görebilirsiniz usb nin, forumdan ya da başka bir siteden legacy efi bölümünü olan bir clover dosyası bulup onu atıp deneyin bence. Onun dışında zaten biosunuz uefi desteklemiyorsa otomatik olarak legacy açacaktır. Başta bahsettiğim sorundan kaynaklı değil ise usb 2.0'dan dolayı da olabilir tabi aynı usb yi başka bilgisayarda deneyebilirsiniz usb 2 ve 3 portlarına takıp sırayla. Sadece clover boot ekranına gelmeniz yeter.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı