MacOS Sierra 10.12.5 kuruluma geçer iken Clover ekranın geliyor ancak kurulumu başlatınca resimdeki hatayı alıyorum. Sayın Claus'un başka bir konuda verdiği "OsxAptioFix2Drv-64.efi"yi de değiştirmeyi denedim ama sonuç aynı. Çok sıkıldım ve BIOS ayarlarını defalarca kontrol ettim. Yardım lütfen.
Sayın claus ilginiz için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi, OsxAptioFix2Drv dosyasını silip yerine verdiğiniz linkten indirip, OsxAptioFixDrv dosyasını attım ama sorun OsxAptioFixDrv olarak aynı şekilde devam ediyor.
Aynı sisteme daha önce OS X 10.8 Mountain Lion u sorunsuzca kurmuştum
Sayın claus,
Bende aynı şeyi düşünüp El capitian'i indirmeye başladım. El capitian'ı kurmayı başarabilir isem Sierra ya update edebilir miyim acaba?
Birde yaptığım son işlemi paylaşayın sizinle.
BIOS'tan CPU turbo mod'u disable yaptım. İmajı transmac ile restore imaj olarak yeniden yazdırım. Boot edince elma logosu gelip bekliyor ve öyle kalıyor. Options'dan ATI graphicten ATI yi kaldırıp inject EDID işaretleyinde boot başladı ama configuration begin da takılıp kaldı
Sayın maestra denedim olmadı yine. ilginize teşekkür ederim. Ben pes ediyorum. El captain kurucağım galiba. Başarabilir isem El captain'i Sierra'ya update edebilir miyim ?
Sayın claus size de çok çok teşekkür ederim ilgi ve emeğiniz için.