Çözüldü MacOS Sierra 10.12.5 "OsxAptioFix2Drv" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

freehands

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • Intel Core i7
  • 16GB DDR3 RAM
  • AMD Radeon HD 7800

IMG_212.jpg

MacOS Sierra 10.12.5 kuruluma geçer iken Clover ekranın geliyor ancak kurulumu başlatınca resimdeki hatayı alıyorum. Sayın Claus'un başka bir konuda verdiği "OsxAptioFix2Drv-64.efi"yi de değiştirmeyi denedim ama sonuç aynı. Çok sıkıldım ve BIOS ayarlarını defalarca kontrol ettim. Yardım lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın claus ilginiz için teşekkür ederim.
IMG_2126.JPG

Dediğiniz gibi, OsxAptioFix2Drv dosyasını silip yerine verdiğiniz linkten indirip, OsxAptioFixDrv dosyasını attım ama sorun OsxAptioFixDrv olarak aynı şekilde devam ediyor.
Aynı sisteme daha önce OS X 10.8 Mountain Lion u sorunsuzca kurmuştum :(

Sayın claus, talimatlarınızı aynen uyguladım ancak sorun aynı şekilde devam ediyor.
IMG_2138a.jpg

Sayın claus,
Bende aynı şeyi düşünüp El capitian'i indirmeye başladım. :) El capitian'ı kurmayı başarabilir isem Sierra ya update edebilir miyim acaba?
Birde yaptığım son işlemi paylaşayın sizinle.
BIOS'tan CPU turbo mod'u disable yaptım. İmajı transmac ile restore imaj olarak yeniden yazdırım. Boot edince elma logosu gelip bekliyor ve öyle kalıyor. Options'dan ATI graphicten ATI yi kaldırıp inject EDID işaretleyinde boot başladı ama configuration begin da takılıp kaldı :(
IMG_2144.JPG

Sayın maestra denedim olmadı yine. ilginize teşekkür ederim. Ben pes ediyorum. El captain kurucağım galiba. Başarabilir isem El captain'i Sierra'ya update edebilir miyim ?
Sayın claus size de çok çok teşekkür ederim ilgi ve emeğiniz için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı