MacOS Sierra 10.12 Dev. Beta (16A201w) Kurulumu

Kurulum Sistemi:

Asus p8h61-m lx r2.0 Anakart
İntel I5 işlemci
Kingston 8GB DDR3 RAM
Asus 8500GT Ekran Kartı
Asus 167g V3 USB Wireless

1. USB belleği OS X Genişletilmiş (Günlüklü) - Guid Bölüntü Haritası - olacak şekilde biçimlendirdim.

2. MacOS Sierra 10.12 Beta (16A201w) imajı uygulamalara kopyaladıktan sonra alttaki kodu terminal penceresine girdim. Belleğe gerekli kurulum dosyaları kopyalama işlemi tamamlandı.

Kod:
sudo /Applications/Install\ 10.12\ Developer\ Preview.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/USB --applicationpath /Applications/Install\ 10.12\ Developer\ Preview.app --no interaction

3. Clover_v2.3k_r3561 USB belleğe kurdum.

4. Clover_v2.3k_r3561 Kurulum işleminden sonra EFI/ CLOVER / Kexts / Others içine FakeSMC.kext kopyaladım. Bellek kurulum için hazır.

5. Anakart Boot Menüden USB UEFI Boot gerçekleştirdim.

6. Sistem kurulum ekranında gerekli olan boot kodlarını girdim. Sistem kimliği olarak 17.1(İmac Retina) Ayarladım.

7. Kurulum tamamladıktan sonra Ses, Wireless, Ethernet Kextlerini yükledim. Clover HDD boot için ayarladım. Kurulum Başarı ile Gerçekleşti.

Kurulum işlemini detaylı olarak anlatmadım beta sürüme sitede destek verilmediği için.
(Gerekli dosya, kod vb.)

Çalışanlar:
Ses
Wireless
Ethernet
Uyku, uyanma
Siri, Appstore.

Çalışmayanlar
Facetime
İmessage

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2016-06-17 23.26.54.png
    Ekran Resmi 2016-06-17 23.26.54.png
    135,5 KB · Görüntüleme: 330
  • Ekran Resmi 2016-06-17 23.27.30.png
    Ekran Resmi 2016-06-17 23.27.30.png
    174,8 KB · Görüntüleme: 306
Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay gelsin kardeşim benim bir sorum olacak kext olarak hangi kext' leri yükledin. Ben ses olarak vodoohda yükleyince kernel hatası almaktayım. Vodoo ile ilgili kext' ler sorunlu demek bu sürümle

Wireless olayını nasıl çözdün ben çözemedim. Bende Broadcom Wireless Bluetooth var hangi kext' leri yüklemem lazım. Bluetooth olayını çözdüm birtek Wireless kaldı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı