Kurulum Sistemi:
Asus p8h61-m lx r2.0 Anakart
İntel I5 işlemci
Kingston 8GB DDR3 RAM
Asus 8500GT Ekran Kartı
Asus 167g V3 USB Wireless
1. USB belleği OS X Genişletilmiş (Günlüklü) - Guid Bölüntü Haritası - olacak şekilde biçimlendirdim.
2. MacOS Sierra 10.12 Beta (16A201w) imajı uygulamalara kopyaladıktan sonra alttaki kodu terminal penceresine girdim. Belleğe gerekli kurulum dosyaları kopyalama işlemi tamamlandı.
3. Clover_v2.3k_r3561 USB belleğe kurdum.
4. Clover_v2.3k_r3561 Kurulum işleminden sonra EFI/ CLOVER / Kexts / Others içine FakeSMC.kext kopyaladım. Bellek kurulum için hazır.
5. Anakart Boot Menüden USB UEFI Boot gerçekleştirdim.
6. Sistem kurulum ekranında gerekli olan boot kodlarını girdim. Sistem kimliği olarak 17.1(İmac Retina) Ayarladım.
7. Kurulum tamamladıktan sonra Ses, Wireless, Ethernet Kextlerini yükledim. Clover HDD boot için ayarladım. Kurulum Başarı ile Gerçekleşti.
Kurulum işlemini detaylı olarak anlatmadım beta sürüme sitede destek verilmediği için.
(Gerekli dosya, kod vb.)
Çalışanlar:
Ses
Wireless
Ethernet
Uyku, uyanma
Siri, Appstore.
Çalışmayanlar
Facetime
İmessage
Asus p8h61-m lx r2.0 Anakart
İntel I5 işlemci
Kingston 8GB DDR3 RAM
Asus 8500GT Ekran Kartı
Asus 167g V3 USB Wireless
1. USB belleği OS X Genişletilmiş (Günlüklü) - Guid Bölüntü Haritası - olacak şekilde biçimlendirdim.
2. MacOS Sierra 10.12 Beta (16A201w) imajı uygulamalara kopyaladıktan sonra alttaki kodu terminal penceresine girdim. Belleğe gerekli kurulum dosyaları kopyalama işlemi tamamlandı.
Kod:
sudo /Applications/Install\ 10.12\ Developer\ Preview.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/USB --applicationpath /Applications/Install\ 10.12\ Developer\ Preview.app --no interaction
3. Clover_v2.3k_r3561 USB belleğe kurdum.
4. Clover_v2.3k_r3561 Kurulum işleminden sonra EFI/ CLOVER / Kexts / Others içine FakeSMC.kext kopyaladım. Bellek kurulum için hazır.
5. Anakart Boot Menüden USB UEFI Boot gerçekleştirdim.
6. Sistem kurulum ekranında gerekli olan boot kodlarını girdim. Sistem kimliği olarak 17.1(İmac Retina) Ayarladım.
7. Kurulum tamamladıktan sonra Ses, Wireless, Ethernet Kextlerini yükledim. Clover HDD boot için ayarladım. Kurulum Başarı ile Gerçekleşti.
Kurulum işlemini detaylı olarak anlatmadım beta sürüme sitede destek verilmediği için.
(Gerekli dosya, kod vb.)
Çalışanlar:
Ses
Wireless
Ethernet
Uyku, uyanma
Siri, Appstore.
Çalışmayanlar
Facetime
İmessage
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: