macOS Sierra "disk bu bilgisayar tarafından okunamadı" sorunu

pts.levo

Hectopat
Mavericks rehberinden yola çıkarak Sierra kurdum her şey çok güzel ancak sistemi her açışımda aşağıdaki hatayı alıyorum. Dual Boot olarak C sürücüsünde Windows, D harddiskinde Sierra var. Yeniden temizden kurdum sistemi maalesef işe yaramadı. İlk yardım da yaptım Disk izlencesinden yine işe yaramadı. Bu sorun yüzünden herhangi bir uygulama yükleyemiyorum çünkü uygulama yükleme ekranında yükleme yapılacak yerde boş görünüyor, nasıl çözebiliriz? Şimdiden teşekkürler.

IMG_6367.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce şunu anlamak lazım: tek HDD ikiye blünüp mü kullanılıyor yoksa iki ayrı HDD mi var? diskin guid bölüntü tablosunda 2 bölüntü halinde biçimlendirilmiş olması gerekiyor.

Önce şunu anlamak lazım: tek HDD ikiye blünüp mü kullanılıyor yoksa iki ayrı HDD mi var? diskin guid bölüntü tablosunda 2 bölüntü halinde biçimlendirilmiş olması gerekiyor.

Hocam bir tane SSD bir tane HDD var PC'de. SSD'de Windows 8.1 var HDD boştu. macOS deneyimlemek için yükleyeyim dedim HDD'yi bölüntülemedim direk macOS kurulum ekranında disk izlencesinden sıfırladım. Bu hatayı EFI'yı mount edip clover ayarlarında boot ekranına clover seçeneğini ekleyince alıyorum. El Capitan sürümünü kurdum yine aynı hatayı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı