macOS Sierra Kurulumda Donma Sorunu

Enes Seval

Kilopat
Daha fazla  
Mac OS Sierra 10.12.5 kurmaya çalışıyorum. Fakat yaklaşık 15 dakika kaldı yazısı çıktıktan bir kaç saniye sonra donup kalıyor. Ne fare imleci hareket ediyor ne de görüntü ilerliyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hackintosh mu yoksa Apple cihazı mı? Birde model numarası verirsen sevinirim.

Yok, hackintosh değilse hangi Apple model bilgisayar onu demeye çalıştım

Yok, hackintosh değilse hangi Apple model bilgisayar onu demeye çalıştım
Birazcık uğraştım, yüklemeye çalıştığım diski sildim ve yeniden biçimlendirdim. Sonra tekrar denedim. Bu sefer 14 dakikada donup kaldı. Şimdi imajı tekrardan yüklüyorum.

Acaba disk imajında veya HDD'de bir sorun mu var? Yoksa SSD mi kullanıyorsunuz?

Acaba disk imajında veya HDD'de bir sorun mu var? Yoksa SSD mi kullanıyorsunuz?
İmajımda sorun olduğunu sanmıyorum. Direk Montezuma'dan aldım imajı. HDD kullanıyorum. Ne gibi bir sorun olabilir eğer sorun HDD'de ise ?

Bad Sector varsa ve işletim sistemi oraya veri yazmaya çalışırsa kurulum işlemi takılabilir.
Windows hali hazırda kuruluysa HD Tune ile tarama yapmanı öneririm. Birde HDD kaç yıllık?

Bad Sector varsa ve işletim sistemi oraya veri yazmaya çalışırsa kurulum işlemi takılabilir vs. vs.
Windows hali hazırda kuruluysa HD Tune ile tarama yapmanı öneririm. He birde HDD kaç yıllık?
Windows SSD üzerinde kurulu. HDD ise 3,5 aylık daha.

Anladım. HDD'de bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu kadar yeniyse. Ama yinede sarsıntıdan hasar görmüş olabilir. Ben de bilemedim şimdi ne yapacağınızı açıkcası Daha iyi bilen birinin cevap vermesini bekleyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…