macOS Sierra Kurulumda Donma Sorunu

Enes Seval

Kilopat
Katılım
3 Haziran 2017
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mac OS Sierra 10.12.5 kurmaya çalışıyorum. Fakat yaklaşık 15 dakika kaldı yazısı çıktıktan bir kaç saniye sonra donup kalıyor. Ne fare imleci hareket ediyor ne de görüntü ilerliyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, hackintosh değilse hangi Apple model bilgisayar onu demeye çalıştım :)
Birazcık uğraştım, yüklemeye çalıştığım diski sildim ve yeniden biçimlendirdim. Sonra tekrar denedim. Bu sefer 14 dakikada donup kaldı. Şimdi imajı tekrardan yüklüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bad Sector varsa ve işletim sistemi oraya veri yazmaya çalışırsa kurulum işlemi takılabilir.
Windows hali hazırda kuruluysa HD Tune ile tarama yapmanı öneririm. Birde HDD kaç yıllık?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bad Sector varsa ve işletim sistemi oraya veri yazmaya çalışırsa kurulum işlemi takılabilir vs. vs.
Windows hali hazırda kuruluysa HD Tune ile tarama yapmanı öneririm. He birde HDD kaç yıllık?
Windows SSD üzerinde kurulu. HDD ise 3,5 aylık daha.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. HDD'de bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu kadar yeniyse. Ama yinede sarsıntıdan hasar görmüş olabilir. Ben de bilemedim şimdi ne yapacağınızı açıkcası :) Daha iyi bilen birinin cevap vermesini bekleyin bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı