Asus P5KC anakartımda bulunan Realtek ALC883 ses kartı ile ilgili sorunumu bir türlü çözemedim. 5+1 creative ses sistemi var, dışarıdan yüklediğim kext dosyalarında hem 5 hoparlör çalışmıyor hem de ses çok kötü bir kaç tane yardımcı kaynak buldum ama uygulamaya korktum.
Selamlar dostum. Kalitesizden kastın nasıl bi ses alıyorsun ? Kimi zaman Os X içi yazılımsal bir kaç sorun çıkabiliyor. Örnek verecek olursak, Voodoo ayarlarında ki gereksiz gain artışı gibi.
Selamlar dostum. Kalitesizden kastın nasıl bi ses alıyorsun ? Kimi zaman Os X içi yazılımsal bir kaç sorun çıkabiliyor. Örnek verecek olursak, Voodoo ayarlarında ki gereksiz gain artışı gibi.
hocam, bilgisayar her açıldığında sanki ses sistemi sonradan devreye giriyormuş gibi bir ses var.
Film vs izlerken ses açıp kapamada patlama sesi oluşuyor
whatapp veya farklı bir uygulamadan bildirim gelince sanki hoparlör bekleme modundan uyanıyor.
voodoo ayarlarında sesi yükseltiğim zaman cızırtı oluşuyor
ve son olarak 5.1 ses sistemini Audio MIDI ile ses kanallarını birleştiriyorum bu defa klavyede ki multipedia fonksiyonu çalışmıyor
Bu sorunlar dışında bilgisayarı kapatamıyorum Evoreboot yükledim, sonra formak atmak zorunda kaldım, sistem açılmıyordu ( transmac vb programlar denedim işe yaramadı )