macOS Sierra - Sony Vaio VPCF23P1E Ekran kartı, Ses ve Wifi sorunu

ndako

Kilopat
Recep bey'in paylaşımda bulunduğu macOS sierra sürümünü RAW imaj dosyasını Sony Vaio VPCF23P1E modeli laptopuma hiç bir hata almadan problemsiz bir şekilde kurdum.
Kurulumdan sonra USB 3.0 girişlerini tanımama, ethernet kartını görmeme gibi bazı problemleri technopat sosyal sayesinde çözdüm.

Şuan geriye kalan sorunlarım;

1- Nvidia Geforce GT 540M - ekran kartını tanıtma.
2- NVIDIA High Definition Audio / Realtek High Definition Audio - Ses kartını tanıtma.
3- Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter - Wifi kartını tanıtma.
4- USB olmadan boot olmuyor.

Boot konusunu çözebileceğimi düşünüyorum. Sisteme sonradan SSD takmıştım. Belki de boot konusunda SSD'de sorun çıkarıyor olabilir. Ama kext'ler konusunda acil yardımlarınızı bekliyorum.
Bu kext'lerin sonradan yüklenmesi konusunda çok tecrübeli değilim. Detaylı anlatabilirseniz sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia kartını kullanamazsın. Ses için bunu inceleyin.
[Ses] VoodooHDA 2.8.9 Kolay Kurulum Programı
USB olmadan boot etmek için ise bu rehberi inceleyin.
[Çözüm] macOS USB Olmadan Boot etme
Wifi kullanamazsın malesef. Harici alabilirsin ama.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Wifi yi bir şekilde çözerim ama ekran kartı olmazsa bu iş benim için hayal olacak sanırım.

Peki Sierra değil de farklı bir versiyon kursam veya El Capitan olsa durum aynı mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı