macOS Sierra Wi-Fi Ve USB Olmadan Boot Etmeme Sorunu

Sado290

Hectopat
Daha fazla  
Ben macOS Sierra 10.12.6 surumunu basarili bi sekilde kurdum. Ama bazi sorunlarim var. Wi-Fi baglanmiyor daha dogrusu Wi-Fi gormuyor. Ayarları olmuyor. Bunu nasıl yapabilirim ? Diğer sorunum ise USB olmadan boot etme hakkında. Bu işlemi de yapamıyorum. Forumda bununla ilgili bir anlatım var ama ben anlamadım ve yapamıyorum. İnternetten araştırdım ama benimle onların Clover sürümü farklı. Bana bu sorunlarım hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Wi-fi sürücünüzün çalışması için kext yüklemeniz gerekir. Doğru kext'i bulmak için ise Google'da arama yapabilirsiniz. Örneğin Wifi kartınız Atheros AR5B91 diyelim. Google'a Atheros AR5B91 kext Sierra yazarak uygun kext'i bulup yüklemeniz gerekir.
USB olmadan boot için şu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Wi-fi sürücünüzün çalışması için kext yüklemeniz gerekir. Doğru kext'i bulmak için ise Google'da arama yapabilirsiniz. Örneğin Wifi kartınız Atheros AR5B91 diyelim. Google'a Atheros AR5B91 kext Sierra yazarak uygun kext'i bulup yüklemeniz gerekir.
USB olmadan boot için şu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yorumun için teşekkürler ama ben şu an macOS Sierra kurdum .Wifi kartımın markasını nasıl öğrenebilirim Sierra üzerinde ? Bir de hocam benim Clover ile videodaki Clover cok farklı.

USB olmadan boot için bu rehberi inceleyin.
[Çözüm] macOS USB Olmadan Boot etme
Ayrıca Wifi donanımının modeli nedir ?
Hocam daha önce konuyu okudum ama pek bir şey anlayamadım. Resimli anlatım olsaydı daha iyi anlayabilirdim ama bu şekilde pek bir şey anlamadım. Benim ilk kurulumum bu yaptığım. Bir de hocam Wifi donanım modelini nasıl bulabilirim ? İnternetten baktım Windows üzerinden bulunuyor ama bende Şu an macOS Sierra kurulu. Buradan nasıl bulabilirim ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı