macOS sistem klasörüne dosya kopyalamak mümkün mü?

ulasdogan

Hectopat
Daha fazla  
macOS sistem klasörüne bir dosya kopyalacağım ama salt okunur olduğu için yapamıyorum. Kendime yetki vermeye çalışınca yeterli izine sahip olmadığınız için işlem tamamlanamıyor. Diyor sip kapattım recovery modda gatekeeper da kurdum denedim ama ne kopyalayabildim ne de yetkiyi verebildim.

Merhaba efendim, kullanacağımız 3.parti yazılımla bu mümkün.

IOBIT UNLOCKER

Uygulamayı kurun ve sistem dosya klasörüne sağ tıklayıp unlocker ile açın. Gelen ekrandan unlock yazısının yanındaki Ok'a basın ve kilidi aç deyin bunu yaptığınızda işlerinizi halledebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba efendim, kullanacağımız 3.parti yazılımla bu mümkün.

IOBIT UNLOCKER

Uygulamayı kurun ve sistem dosya klasörüne sağ tıklayıp unlocker ile açın. Gelen ekrandan unlock yazısının yanındaki Ok'a basın ve kilidi aç deyin bunu yaptığınızda işlerinizi halledebilirsiniz.

Windows değil macOS.

@claus

Son düzenleyen: Moderatör:
Hackintool ile ekranımı yamalaya çalışıyorum

• Displayvendorıd-X dosyalarını /System/Library/Displays/Contents/Resources/Overrides içine koyun ( El Capitan için< /System/Library/Displays/Overrides)
  • Icons.plist dosyasını /System/Library/Displays/Contents/Resources/Overrides içine koyun (El Capitan için< /System/Library/Displays/Overrides)
Talimatları böyle kext kurulumu ile olmadı bende bu yöntem ile yapmaya çalıştım ama kopyalamama izin vermiyor.

Bugün bana da lazım oldu.

/usr/bin altına bir dosya kopyalamam gerekiyor, read-only hatası alıyorum.

sip vb şeyler devre dışı. daha önce kopyalayan varsa anlatırsa sevinirim.

Hackintool ile ekranımı yamalaya çalışıyorum

• Displayvendorıd-X dosyalarını /System/Library/Displays/Contents/Resources/Overrides içine koyun ( El Capitan için< /System/Library/Displays/Overrides)
  • Icons.plist dosyasını /System/Library/Displays/Contents/Resources/Overrides içine koyun (El Capitan için< /System/Library/Displays/Overrides)
Talimatları böyle kext kurulumu ile olmadı bende bu yöntem ile yapmaya çalıştım ama kopyalamama izin vermiyor.
Detaylıca sistem özelliklerini ve yüklü olan OS sürümünü belirtir misin ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı