E ejderya_22 Megapat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 231 Çözümler 2 28 Şubat 2024 #11 kagaans dedi: Aslında App Store üzerinden birçok eklentiyi elde edebilirsiniz. Eklentilerine ekteki görselden ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AdGuard daha once kurmustum ama ek uygulama gibi çalışmıştı dediğinize bir bakayım teşekkür ederim.
kagaans dedi: Aslında App Store üzerinden birçok eklentiyi elde edebilirsiniz. Eklentilerine ekteki görselden ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AdGuard daha once kurmustum ama ek uygulama gibi çalışmıştı dediğinize bir bakayım teşekkür ederim.
kagaans Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 249 Çözümler 3 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 28 Şubat 2024 #12 ejderya_22 dedi: AdGuard daha once kurmustum ama ek uygulama gibi çalışmıştı dediğinize bir bakayım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben de yalnızca reklam engelleyici bir eklenti kullanıyorum ve harici bir uygulama gibi çalışıyor dediğiniz gibi. Diğer eklentilerde de durum böyle midir bilmiyorum. Rica ederim.
ejderya_22 dedi: AdGuard daha once kurmustum ama ek uygulama gibi çalışmıştı dediğinize bir bakayım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben de yalnızca reklam engelleyici bir eklenti kullanıyorum ve harici bir uygulama gibi çalışıyor dediğiniz gibi. Diğer eklentilerde de durum böyle midir bilmiyorum. Rica ederim.