Herkese merhaba dizüstü bilgüsayarıma hackintosh ile macos kurmak istiyorum ama bilgisayarımla uyumlu cofig ve efi dosyalarını bualamadım yardımcı olur musunuz ?
bilgisayar özelliklerim yukarda yazıyor model : rog strix G16 614ju 2023
Recep Balataş'ın videosundan geldim (
)
macOS Ventura kurduktan sonra çıkınca sistem kendini otomatik güncelleyecek mi yoksa aynı işlemleri Sonoma için baştan mı yapmak zorundayız?
Bir sürü uyumsuz donanım var. RTX4050'yi kullanamazsınız. 13. nesil Intel ekran kartından emin değilim. Kısacası biraz araştırmanız lazım. Hem laptop yepyeni duruyor hocam madem istiyordunuz neden MacBook almadınız?
Hocam kurmak için ISO dosyasına ihtiyacınız var ve ssdinizi bölmeniz lazım sonra ISO'yu yazdırın ve diğer işlemleri yapın ama arkadaşlar desteklemiyor yazmış.
Hocam kurmak için ISO dosyasına ihtiyacınız var ve ssdinizi bölmeniz lazım sonra ISO'yu yazdırın ve diğer işlemleri yapın ama arkadaşlar desteklemiyor yazmış.
Bir sürü uyumsuz donanım var. RTX4050'yi kullanamazsınız. 13. nesil Intel ekran kartından emin değilim. Kısacası biraz araştırmanız lazım. Hem laptop yepyeni duruyor hocam madem istiyordunuz neden MacBook almadınız?
yani özel bir sebebi değil laptop alıp kurarım hem windows hem mace özel şeylerden faydalanırım diye düşündüm ekran kartı olmasa bile i7 13th sorun çıkaracağını sanmıyoırum dahili kartı kullansın config ve efi dosyalarına nasıl ulaşabilirim