macOS Ventura nasıl kurulur?

Intel'in dahgili kartını kullansa olmaz mı?

Anladım MacOS'da olsun istedim sadece Mac'e özel dosya prpgramlara ihtiyacım oluyor arada.

Intel'in dahili ekran kartını kullansa olmuyor mu öylede kullanabilirim sorun olmaz zaten 13th işlemci EFI Config dosyalarını nasıl elde edebilirim.

Yani özel bir sebebi değil laptop alıp kurarım hem Windows hem Mac'e özel şeylerden faydalanırım diye düşündüm ekran kartı olmasa bile i7 13th sorun çıkaracağını sanmıyoırum dahili kartı kullansın Config ve EFI dosyalarına nasıl ulaşabilirim?

M2 MacBook alsaydınız sanal makinede Windows kullanabilirdiniz (ARM versiyonu). MacOS'u sanal makineye kurmak çok ayrı bir çile.

Olmaz, o da uyumsuz.

Kısaca macOS kurmayın, 5 FPS macOS kullanırsınız. Çözünürlük düşük olur, görüntü bozulmaları yaşayabilirsiniz.
hahahaha anladım ne kart ne işlemci uyumlu değil yani teşekkür ederim sağol

M2 MacBook alsaydınız sanal makinede Windows kullanabilirdiniz. MacOS'u sanal makineye kurmak çok ayrı bir çile.
sanal makine olarak değilde işletim sistemi olarak kurmak istiyorum hackintosh ile config efi dosyası lazım oda yok sanırım uyumlu değilse

Hocam kurmak için ISO dosyasına ihtiyacınız var ve ssdinizi bölmeniz lazım sonra ISO'yu yazdırın ve diğer işlemleri yapın ama arkadaşlar desteklemiyor yazmış.
aynen
@ByAEK hocam Dual boot mu yoksa tek işletim sistemi mi?

Windows destekliyor derken istediğini kurabiliyor.
dual boot istiyorum ya

:D Hocam kusura bakmayın dalmışım.

eGPU olabilir aslında.
macos kurmamın bir yolu yok mu şimdi

Hocam kurmak için ISO dosyasına ihtiyacınız var ve ssdinizi bölmeniz lazım sonra ISO'yu yazdırın ve diğer işlemleri yapın ama arkadaşlar desteklemiyor yazmış.
Hackintosh imajları sanal makine olmadığı sürece .raw uzantılı olur.

macos kurmamın bir yolu yok mu şimdi
Sistem uyumsuz, kurulur bence ama dediğim gibi 5 FPS macOS kullanırsınız. Grafik hızlandırma olmaz çünkü.

Hackintosh imajları sanal makine olmadığı sürece .raw uzantılı olur.

Sistem uyumsuz, kurulur bence ama dediğim gibi 5 FPS macOS kullanırsınız. Grafik hızlandırma olmaz çünkü.
5fpsde kullanmak istemiyorum işlemci uyumsuz ise zaten kurmanın mantığı yok harici gpu olmasada olur işlemci uygun değil demi emin miyiz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı