macOS Ventura uyumlu sistem önerisi

Yasin KARATEKE

Kilopat
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Merhaba,

Son sürüm uygun fiyatlı bir Hackintosh sistem toplamak istiyorum. Grafik tasarım ve müzik işlerinde kullanılmak üzere. Bütçeme uygun ikinci el Mac'ler buldum fakat benchmark testleriyle alakalı araştırmalar yapınca Hackintosh bir tık daha iyi gibi duruyor en azından bu bütçe aralığına. Sistem bu şekilde 15.600 TL tutuyor. Kararsız kalıyorum açıkçası sistemi alıp da stabil çalıştıramadıktan sonra sokağa atılmış bir para olabilir. Çünkü zaten evimde oyuncu sistemi mevcut.

Ek olarak bir Wi-Fi adaptorü ihtiyaç duymuyorum. Kablolu olarak bağlantı yapacağım. Ama önerileriniz varsa eğer Wi-Fi kartı önerisi de alabilirim.

Sizlerin de değerli yorumunu merak ediyorum @Recep Baltaş @566156

Sistem özellikleri.

İşlemci: Intel Core i5-12400F
Anakart: ASUS Prime H610M-K D4
GPU: ASUS Radeon Dual RX 6600
RAM: Corsair 8 GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 X2
SSD: Kingston NV2 1TB NVMe PCI-e 4.0
HDD: WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU: FSP Hyper H3-550 80+ Pro 550W
Kasa: Vento VG11a ATX

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim ile M1 Mac Mini alabilirsiniz. 13.000 TL'ye görmüştüm en son. 2. El değil. Bu arada sistem Ventura uyumlu.

Son düzenleme:
Merhaba,

Son sürüm uygun fiyatlı bir Hackintosh sistem toplamak istiyorum. Grafik tasarım ve müzik işlerinde kullanılmak üzere. Bütçeme uygun ikinci el Mac'ler buldum fakat benchmark testleriyle alakalı araştırmalar yapınca Hackintosh bir tık daha iyi gibi duruyor en azından bu bütçe aralığına. Sistem bu şekilde 15.600 TL tutuyor. Kararsız kalıyorum açıkçası sistemi alıp da stabil çalıştıramadıktan sonra sokağa atılmış bir para olabilir. Çünkü zaten evimde oyuncu sistemi mevcut.

Ek olarak bir Wi-Fi adaptorü ihtiyaç duymuyorum. Kablolu olarak bağlantı yapacağım. Ama önerileriniz varsa eğer Wi-Fi kartı önerisi de alabilirim.

Sizlerin de değerli yorumunu merak ediyorum @Recep Baltaş @566156

Sistem özellikleri.

İşlemci: Intel Core i5-12400F
Anakart: ASUS Prime H610M-K D4
GPU: ASUS Radeon Dual RX 6600
RAM: Corsair 8 GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 X2
SSD: Kingston NV2 1TB NVMe PCI-e 4.0
HDD: WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU: FSP Hyper H3-550 80+ Pro 550W
Kasa: Vento VG11a ATX

12400F ile çok daha ucuza geliyor.

İndirim ile M1 Mac Mini alabilirsiniz. 13.000 TL'ye görmüştüm en son. 2. El değil. Bu arada sistem Ventura uyumlu.
Hocam hackintosh sistem ikinci bir diske Windows yükleyip gerektiğinde çift olarak da kullanabilirim diye düşünüyorum.
12400F ile çok daha ucuza geliyor.

Evet hocam doğrudur. Fakat biraz özelleştirme yaparak bu hale geldi

Teşekkür ederim dual boot için bu sistemi toplamıştım. Kurulumu yaptım testleri ilerleyen zamanlarda yapacağım sizlerle paylaşacağım 🫡

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı