macOS vs Windows

Evet zaten o yüzden sadece Windows hata veriyor. Daha bir OC'den sonra bile çöp olan bir işletim sistemini kullanmam. Seni Microsoft fanboyu seni.

Oran kişi sayısıyla çok az değişir. 100 kişinin 90 ı nın mavi ekran hatası alması oranıyla 10 un 9 unun mavi ekran hatası alması aynı şeydir. Bende diyorum ki: Çekirdek hatalarının oranı Windows Sistemlerde daha fazladır. Yani bunun kaç kişinin kullandığıyla alakası yok.

Bence macOS çok yavaş, Windows da hızlı diyemeyiz ama macOS kadar yavaş ve işlemsiz değil. 2 sekme açıyoruz çöküyor.

Haklısınız, iyi günler...
Hocam özür dilerim hakkınızı helal edin size demek istemedim. Kime gideceğini anladı zaten o kişi...
Senin gibi çöp zihniyete sahip beş para etmez bir insanla daha fazla laf dalaşı yapamam. İyi forumlar.
Daha Linux ile GNU/Linux farkını bilmiyorsun fakat senin o engin bilgilerinle bana neden macOS'un daha iyi olduğunu açıklayabilir misin? @WILL BYERS bırak hocamız engin bilgileriyle açıklayacakmış bize.

Gayette var. Mesela X ülkesinin nüfusu 100 ve korona olan kişi 30 fakat y ülkesinin nüfusu 50 fakat korona olan kişi 15. keşke anlayabilseniz.

Daha fazla kullanılan şeyin sorunları daha çok görünür. Bahsettiğiniz iki ülkenin de oranları aynı olmasına rağmen. Stabilite olarak GNU/Linux daha iyi gibi, en azından kendi bilgisayarımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…