macOS vs Windows

Makaleler
18
Arkadaşlar selam, Alienware Monitör ve Laptop setim var. Alalı 1 sene oldu 2 sefer arıza yaptı anakart değişti. Bu süre zarfında tamirler 1 ayı buldu ve bana hem nakit hem de zaman kaybettirdi. (6900HX - 3070 Ti 150W - 32GBDDR54800MHz - 1.25TB - WI-FI6)

Bilgisayardan tam ufak ufak kıllanmaya başlamışken bir arkadaşım 2 ay önce aldığı M.2 Pro 12Core 16 GB 512 16Inch 2023 Dizüstü bilgisayarını benimki ile takaslamak istedi. Onun bilgisayarında 5 sene garanti var bende normalde bitmişti arızadan önce cebimden verip garanti satın aldım 1 senesi var. Ben bu ticareti yapsam bile yaklaşık 300-400 dolar bir kazancım olacak ancak bu paradan ziyade işimin görülmesine ihtiyacım var. Bilgisayardan sadece bulut tabanlı uygulama geliştiriyorum ve Visual Studio uygulamalarını kullanıyorum.

Şimdi M tabanlı işlemcilerde uygulama kırılmıyormuş sanırım yaygın aplikasyonlarda bu ne derece doğru? Stabil lisanssız uygulama kullanılabilir mi? Bu benim için büyük bir sorun zira Windows'un serbestliğine alıştım epey. Aradığım şey taşınabilirlik ve stabil çalışma Mac'te bunlar var ama diğer yandan beni çok kısıtlarsa o da olmaz. Bir yanda Windows'un serbestliği diğer yan da Mac'in işlevselliği ve üst seri olması. Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı