macOS vs Windows

worksider

Zeptopat
Daha fazla  
Oyun dışında Windows'ta olup MacOS'da olmayan nedir ve MacOS'de olup Windows da olmayan nedir? Günlük kullanım için hangisini tercih ediyorsunuz?

Oyun dışında Windows'ta olup MacOS'da olmayan nedir ve MacOS'de olup Windows da olmayan nedir? Günlük kullanım için hangisini tercih ediyorsunuz?
3. parti yerlerden yazılımları kurması daha uğraştırıcı oluyor, birde Apple ekosistemi kullanmıyorsanız pek faydasını göremiyorsunuz MacOS'un. Çok iddialılar o konuda sonuçta.
Şahsi olarakta: Genel kullanım olarak çok komplike, foto indirmeyi bile bulmak için uğraşıyorsunuz biraz. Basit şeyler bile bir uğraş olunca insan soğuyor, tabi bilene kolaydır.

Tabi bariz sebeb oyun benim için.

Uygulama desteği Windows'ta daha rahattır. Ekosistem ve MacBook ise pil Windows'tan daha iyidir genel olarak. Pildeyken tam performans çalışır MacBook. Günlük kullanım için ikisi de yeterlidir ama pil önemli değilse daha uyguna Windows kullanırdım ben. Günlük kullanımda farkı anlamak zor.

Oyun için Windows kullanın. macOS'ta popüler oyunları oynamak zor.

Spotlight, terminal, her turlu dosyayi preview etmeni saglayan "preview", kendi icinde gelen calendar ve messaging programlarinin microsoft office ve google calendar ile sorunsuz entegre olmasi. Iphone varsa daha da iyi.

Notifikasyon kontrolleri, saat 09- 17 arasinda bana X,Y,Z haric uygulamalardan notifikasyon verme tarzi customize edebilmen.

brew gibi bir package manager.

Aklima gelen avantajlar bunlar Mac tarafta. Calismak icin bence cok daha ideal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı