macOS'in Windows'tan üstün yanı nedir?

THE WATCHER

Hectopat
Daha fazla  
Bu ekosistem derseniz Android ile Phone link var Windows'ta. Yani Windows üstün hala. Niye Mac alınıyor ki? MacBook için konuşuyorum ve bu arada pil ömrü konusunda haklısınız. Ama masaüstünde Windows'a ne üstünlüğü var?

Bu ekosistem derseniz Android ile Phone link var Windows'ta. Yani Windows üstün hala. Niye Mac alınıyor ki? MacBook için konuşuyorum ve bu arada pil ömrü konusunda haklısınız. Ama masaüstünde Windows'a ne üstünlüğü var?
Eğer 3D, Video Düzenleme gibi işlerde uğraşıyorsanız macOS'te daha hızlı çalışırsınız.
Ayrıca Final Cut Pro, Logic gibi sadece macOS'te çalışan uygulamalarda var.

Windows'ta yazıldı :)

Verimlilik. iMac veya Mac Studio'larda M1 Pro-Max-Ultra kullanan bilgisayarları deneyimlersen farkı görürsün.

Normal bir masaüstüden fark yok o parayla 3090 alırsın 3090 daha hızlı hatta.

Eğer 3D, video düzenleme gibi işlerde uğraşıyorsanız MacOS'te daha hızlı çalışırsınız.
Ayrıca final cut Pro, Logic gibi sadece MacOS'te çalışan uygulamalarda var.

Windowsda ise farklıları var.

Sırf bununla mı uğraşacan uygulama varsa yüzde 70 sadece Windows içindir yüzde 15 hem Windows hem Linux içindir yüzde 10 tüm platformlar için yüzde 3 sadece Linux yüzde 2 sadece Mac için.

Son düzenleme:
YouTube'da "Mac vs Windows Render" tarzı bir şey aratırsan anlarsın beni.

Evet işte, sorunda o. Farklıları var, aynısı yok. Ben sana CS oynama Sula oyna zaten farklısı desem hoşuna gider mi? :D

Sırf bununla mı uğraşacan uygulama varsa yüzde 70 sadece Windows içindir yüzde 15 hem Windows hem Linux içindir yüzde 10 tüm platformlar için yüzde 3 sadece Linux yüzde 2 sadece Mac için.
Evet, Mac alanlar genelde Video, Çizim, Müzik Prodüksiyonu, 3D Modelleme vb. şeylerle uğraşıyorlar. Oyun için Windows tarafı daha iyi zaten.

Sırf bununla mı uğraşacan uygulama varsa yüzde 70 sadece Windows içindir
Kaynak: Sinan Engin'in gür saçları herhalde :)

YouTube'da "Mac vs Windows render" tarzı bir şey aratırsan anlarsın beni.

Evet işte, sorunda o. Farklıları var, aynısı yok. Ben sana CS oynama sula oyna zaten farklısı desem hoşuna gider mi? :D

Zula yerine Call of Duty oynarım CS:GO ile Mac arasında fark yok ikisi de kötü hatta CS:GO Mac'e gelsin kötü cihazdan kötü oyun oynarsın.

Zula yerine Call of Duty oynarım CS:GO ile Mac arasında fark yok ikisi de kötü hatta CS:GO Mac'e gelsin kötü cihazdan kötü oyun oynarsın.

Uyuma gel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı