Macosx 10.10 yükleme ekranında donuyor

dersato

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
helpdesk
Merhaba,
Macosx 10.10 cihazıma kurarken önceden Bluetooth hatası aldım. Sayın Recep bey'in Bluetooth hatası konusunda son önerdiği system/library/clover boot loader/FakeSmc hariç hepsini sildim, ardından Bluetooth hatası gitti ama 15 dakika boyunca yükleme basamaklarını sağlamadı. Konu hakkında yorumlarınız rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
-x ile boot edebiliyor musunuz? 15 dakika boyunca ilerlemeyen kısım siyah ekrandaki yazılar mı? Eğer öyleyse fotoğrafını atın. Yosemite yükleme ekranında bir ilerleme olmuyorsa USB 3.0 portundaki belleği 2.0 portuna takın ya da farklı bellek ile deneyin.
ilk önce yormunuz için teşekkür ederim,evet -x ile boot edebiliyorum,beyaz yükleme ekranında taklı kalıyor ve seçenekler çıkımıyor ,birden fazla usb bellek ile usb 2.0 üzerinen denedim,maverick için olan imajım ile aynı diskimden yükleyebiliyorum,sosyal üzeride bulunan raw imaj ve internet ortamında bulduğum imajlarla denediğimde hata verdiği için bilgi alabilme adına konu başlatım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı