Merhaba. Mouse almak istiyorum. Macro önemli fakat Synapse 3 için kötü diyorlar Logitech fareler için problmli vb. makro için hem yazılımı iyi hem de fareleri kötü olmayan hangi markanın yazılımını ve hangi fareyi önerirsiniz?
Ne için makro?Merhaba. Mouse almak istiyorum. Macro önemli fakat Synapse 3 için kötü diyorlar Logitech fareler için problmli vb. makro için hem yazılımı iyi hem de fareleri kötü olmayan hangi markanın yazılımını ve hangi fareyi önerirsiniz?
KO için elle farm atarken parmaklarım baya acı çekiyor.Ne için makro?
mouse olarak neler önerirsiniz bu markalardan.Önceki mouselarım bloody a90 ve msı gm41 lightweight.Logitech'in uygulaması bayağı iyi makro konusunda. Ayrıca SteelSeries'e de bakabilirsin.
2000 Tl@axaxe7 bütçe?
Bloody'nin yazılımı ücretliydi sanki, ücretsiz biraz kullanmıştım hoşuma gitmisti.Bloody'nin v7ma kullanıyorum makro konusunda bayağı başarılı bence*.CS dekiler iyi bilir midden b kapısına hiç sekmeden yapıştırdığım çok olmuştur![]()
v7ma alırsan ücretsiz açık bir şekilde geliyorBloody'nin yazılımı ücretliydi sanki, ücretsiz biraz kullanmıştım hoşuma gitmisti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.