arabacı adam
Centipat
Macrobot Meta Quest 3 ve 3S ile uyumlu Elite kayış alınır mı?
Forumda bu konuyla alakalı birçok kez konu açtım ama nedense hep cevapsız kaldı. Bu akşam Elite kayışın siparişini verdim, geldiğinde merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Siparişini verdiğim ürün bu:
Ürün geldi, gayet güzel ve rahat kesinlikle tavsiye ederim. Tek sorun Gladiator Q3 çantaya sığmadı, kolayca sökülüp takıldığı için arkadaki siyah yuvarlak kısmı çıkarıp yatay şekilde koyarak çözdüm.Teşekkür ederim umarım güzeldir hayırlı olsun.
Ürün geldi, gayet güzel ve rahat kesinlikle tavsiye ederim. Tek sorun gladiator Q3 çantaya sığmadı, kolayca sökülüp takıldığı için arkadaki siyah yuvarlak kısmı çıkarıp yatay şekilde koyarak çözdüm.
Gladiator Q3 Çanta - dediğim gibi bu çantaya tam olarak sığmıyor, daha geniş seçeneklere bakabilrsiniz.
Pluscore 5gbps 5 metre kablo - bu kabloyu da tavsiye ederim indirimde şu an. Testlerde 3Gbps hız alıyorum, Half-Life Alyx ile denedim gayet akıcı ve net.
Bende Quest2 olanı için var.
Rahatlık konusunda normal Strap'e göre çok rahatlar. Fakat bir yere taşıyıp götüreceksen çok fazla yer kaplıyor.
Her türlü almaya değer çünkü Quest deneyimini çok rahatlatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.