Boztepe Bilginiz eksik ve ne yazdığınız ile ilgili haberiniz yok.
Antivirüsler sonra kullanılır söylemenizden zaten bilginizin yetersiz olduğu belli.
Doğru bilgiyi vermek diyorsun ama doğru olan bir sözün yok
yazında muhatabım olabilecek seviyede değilsin
Geri yükleme noktasında virüs var ise tabi ki silecek neden silmesin ?
Şu yazdıklarımızı okuyan ve bu yazılanların ne anlama geldiğini kavrayabilecek bir kişi zaten olayı hemen anlar. Esasında beni iyi anlıyorsunuz. Yazdıklarınız,konuya ve bana tepeden bakış açınız esasında bir eziklikten kaynaklanıyor.Size çok görmüyorum. Yanıltmadınız ve seviyenize inmemi beklemeyin.
Yazdıklarımı iyi okuyun. Size her yazdığım teknik bilgi için dünyadan örnekler verebileceğimi yazmama rağmen hadi verin örneklerinizi diyemediniz. Hiç ilgilenmediğiniz gibi işi saptırmaya tepeden bakarak işi sulandırıyor,seviyeyi düşürüyor ve küçümsüyorsunuz. Çünkü bilgiden korkuyorsunuz. Bilgiye açık değilsiniz.
Ayrıca ceza sistemine kafanızı takmanız her an ceza yiyebileceğiniz anlamına geliyor forumda örneklerini görebilirsin.
Ayıp ayıp. Delikanlılık denen bir şey var. Aklınız sıra ceza şantajı yapıyorsunuz. Kendini bilenler için haksız yere yenilen cezalar, ceza değil onurdur. Siz daha çocuksunuz.
Olgun insanlar kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına da yapmazlar. Bir harf için ceza ye. Ama kendinize kurallar hiçmi hiç çalışmasın. Dön bir de şantaj yap. Sıkıştın mı da konu kapat. Konu kapatılınca sorun çözülecek m,çözmüş mü olacaksın ? Veya ben ceza yediğimde veya banlandığımda vicdanlardaki yara ne olacak gidecek mi ? Akıllı insanlar problemi çözerler. Kendileri problemin bir parçası olmazlar. Başka bir konuda da sağduyulu bir yöneticinin olduğuna inandığımı yazmıştım. Ama yanılmışım o konu kapatıldı.
Ceza sistemi ile uğraşacağınıza bilgilerinizi yeniliyerek başlayabilirsiniz.
Birşeye sistem diyebilmek için mantığı olmalıdır. Kendiniz yaptığında hiç bir ceza yok,özür yok. Ama üyeler yaptığında anında ceza var. Hatta şantaj var. Ceza sistemiymiş.
Virüs temizliğinin, rescue CD ve imzamdaki kasperky ile full tarat iş tamam demekten ibaret olduğunu sanan kişiye bakın siz. Kaldırın başınızı da dünyada virüs temizliğinin nasıl olduğunu önce bir öğrenin isterseniz.
Buradan diğer üyelerden de bir ricam var. Olup bitene lütfen dikkat edin. Adaletsizliğe, çifte standarda ve bilginin gelişiminin önündeki engel zihniyete pirim vermeyin.
Kalın sağlıcakla.