Macrorecorder virüs mü?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar macrorecorder programını indirdiğimde VirusTotal sitesinde tarama yaptım 3tane virüs prgoramı programın içinde virüs buldu ama diğerleri bulmadı sizce prgoramı kursam sıkıntı olur mu ben Kaspersky kullanıyorum Kaspersky ile Exe'yi virüs taraması yaptığım zaman virüs bulmuyor sizce ne yapmalıyım?

Screenshot_2.png

Merhaba arkadaşlar macrorecorder programını indirdiğimde VirusTotal sitesinde tarama yaptım 3tane virüs prgoramı programın içinde virüs buldu ama diğerleri bulmadı sizce prgoramı kursam sıkıntı olur mu ben Kaspersky kullanıyorum Kaspersky ile Exe'yi virüs taraması yaptığım zaman virüs bulmuyor sizce ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1166228

Kalitesiz antivirusler ne malware ne kaskpery ve birçok kaliteli marka bulamamış kalitesiz bulmuş :D acın gitsin bende de var macrorecorder virus yok.

Eki Görüntüle 1166228

Hocam Valorant'ta yapmayın sakın banı yersiniz.

Demir hesap için kullanıcaktım ne olur nolmaz indirmicem sağ ol.

Logitech'in kendi programından bile ban yiyorsun yapınca normal böyle sıradan macrolarda saniyesinde yersin fark edildigin an ve Vanguard fark eder ve kendi PC nizde yaparsanız HWID yiyeceginiz için bütün zamandan beri girdiginiz hesaplar ban yer ve başka hesaplara girmeye calıştıgınızda o hesaplarada ban attırırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı