Mac'te Minecraft Bedrock çalışmıyor

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
Apple Mac kullanıyorum. Orijinal Minecraft Launcher satın almıştım. Açtığım zaman Java'ya girebiliyorum ama Bedrock'u indireceğim zaman desteklenmiyor hatası veriyor. Sitesine yönlendiriyor. Sitesinde sadece Windows 10 yazıyor, ancak Java için macOS kullanılabilir diyor. Bedrock'u Mac'te çalıştırabileceğim başka bir yöntem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple Mac kullanıyorum. Orijinal Minecraft Launcher satın almıştım. Açtığım zaman Java'ya girebiliyorum ama Bedrock'u indireceğim zaman desteklenmiyor hatası veriyor. Sitesine yönlendiriyor. Sitesinde sadece Windows 10 yazıyor, ancak Java için macOS kullanılabilir diyor. Bedrock'u Mac'te çalıştırabileceğim başka bir yöntem var mı?
Android veya Windows sanal makine kurabilirsiniz. Bedrock sadece mobil cihazları, oyun konsollarını ve Windows'u destekliyor. Linux ve MacOS desteği yok maalesef.

Windows sanal makinede performans kaybı yaşarmıyım?
Maalesef evet. Her ne olsa da sonuçta oyun doğrudan bilgisayarda çalışmamış oluyor, araya bir katman giriyor. İllaki bir kayıp olur. Eğer kasma sorunu yaşarsanız oyunu kurunca ayarlardan grafikleri biraz düşürürseniz oynanır seviyede olabilir diye düşünüyorum.

Maalesef evet. Her ne olsa da sonuçta oyun doğrudan bilgisayarda çalışmamış oluyor, araya bir katman giriyor. İllaki bir kayıp olur. Eğer kasma sorunu yaşarsanız oyunu kurunca ayarlardan grafikleri biraz düşürürseniz oynanır seviyede olabilir diye düşünüyorum.

Peki Android'de de aynı durum geçerli mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir video buldum, işe yarar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı