Mac'teki Disk Utility ile Mavericks imajı USB'ye yazılır mı?

• Konuyu başlatan maladjusted
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 879
M

maladjusted

Ziyaretçi
Merhabalar, benim Windows'lu bir cihazım yok sadece Mac Mini'm var yanımda. Kuracağım bilgisayarda da hiç bir işletim sistemi yok. Mac'teki Disk Utility ile yazdırsam imajı USB'ye bir sorun olur mu?

Siz Unibeast yönetmini kullanın Mac varsa elinizin altında.

Zaten hazırda Unibeast ile hazırladığım bir Mavericks USB'si var, ama sorun ise bootloader, Multibeast ile Chimera'yı yükledim. Ama boot ederken kernel panic hatası verdi, USB ile boot edince kernel panic hatası vermiyordu. Sonra da 24GB'lık eskiden Cache işlemine kullanılan SSD'ye Boot ismini verdim, Master Boot ve HFS+J ile format attım, sonra yükledim Chimera'yı. Ve de yine kernel panic, flag'lardan hiçbiri işe yaramadı. Sonra Clover''ı FAT ile formatlayıp kurmaya çalışınca da bıu sefer boot ederken hata verdi bilgisayar, boot 0, error gibi yazılar çıkmaya başladı. Ben de UsB'den yeniden boot edip tüm diskleri sıfırladım, ve de bu rehberi bekledim, sizce UEFI destekli bir bilgisayarda Unibeast/Chimera ne kadar güzel olabilir? Sırf Mac var diye Unibeast mi, yoksa UEFI için Clover+İmaj dosyası mı kullanmalıyım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı