Mad 68he almayı düşünüyorum. Ulu Games mi yoksa wraite sports mu daha güvenilir? Hangi satıcı ürünü garanti kapsamında ve sorunsuz şekilde gönderir? Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
ürün hatalı veya bozuk gelirse değişim garantisi mevcutmu pekiBen Wraith e-Sports'dan birkaç ürün almıstım herhangi bir sorun yasamadım ürünleri gerçekten sağlam mad68he yi aynı şekilde almayı düşünüyorum Wraith'den almanızı öneririm.
Ürün hatalı veya bozuk gelirse değişim garantisi mevcutmu peki.
Bu tür çevre birimlerinde wraith daha çok tercih ediliyormuş ulu gamese göre bunun nedeni nedir herhangi bir bilginiz varmıWraith'in garanti politikasi daha iyi diye biliyorum. İkisi de guvenilirdir.
Dedigim gibi hocam. Hem garanti politikası daha iyi hemde daha cok bilinen bir marka. Valorant gibi buyuk bir oyuna sponsor olmalari buyuk bir etken Wraith in bu taninirliginda. Iki taraftan birinden almaniz cok bisey farketmez ikiside guvenilir.Bu tür çevre birimlerinde wraith daha çok tercih ediliyormuş ulu gamese göre bunun nedeni nedir herhangi bir bilginiz varmı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.