Mad parfüm önerisi

Shijin

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zaman sonra ilk kez muadil bir parfüm alacağım ve herkes mad önerip duruyor. Kalıcılığı ve yayılımı ön planda olan bildiğiniz mad parfümleri var mı? Şu anlık aklımda Le Male ve Aventus'un muadilleri var ama aklınızda başka koku önerisi varsa bakmaya açığım.

Kankam ben armani storenger with you kullanıyorum çok güzel fakat kış parfümü asla yazın kullanılmaz yaz için invictus vardır aventus iyidir eros falan da iyi muadillerine bakabilirsin kodlarına mad en iyisidir.

Arkadaşım narcotic kullanıyordu. Güzel kokuyor tavsiye ederim.

Narcotic kokusunu bir arkadaşım kullanıyordu da kalıcılığını beğenmiyordu.

Kankam ben armani storenger with you kullanıyorum çok güzel fakat kış parfümü asla yazın kullanılmaz yaz için invictus vardır aventus iyidir eros falan da iyi muadillerine bakabilirsin kodlarına mad en iyisidir.
Aventus alacağım gibi bu gidişle zaten de kalıcı mı ondan emin olamadım ki orjinali bile 6 saat zor dayanıyor

Narcotic kokusunu bir arkadaşım kullanıyordu da kalıcılığını beğenmiyordu.

Aventus alacağım gibi bu gidişle zaten de kalıcı mı ondan emin olamadım ki orijinali bile 6 saat zor dayanıyor.

Vallahi onu kullanmadım bir mad şubesine bakarsan iyi olur hem kokusundan bakarsın başka parfümlerle beraber.

Acqua di gio öneririm hocam.
Parfüm oldukça temiz ve güzel kokuyor.
Tabii ki mad muadilini bilemem ama Creed karşısında bence avantajlı.
Parfüm "temiz kokan çocuk" diye biliniyor.

Acqua di gio öneririm hocam.
Parfüm oldukça temiz ve güzel kokuyor.
Tabii ki mad muadilini bilemem ama Creed karşısında bence avantajlı.
Parfüm "temiz kokan çocuk" diye biliniyor.
Eski kullandığım parfümlerimden maalesef geri dönmeyi düşünmüyorum. Ama süper bir öneri almak isteyen varsa düşünmeden alsın.

Vallahi onu kullanmadım bir mad şubesine bakarsan iyi olur hem kokusundan bakarsın başka parfümlerle beraber.

Mad aldatmaca yapıyor. A115 kodlu parfümü aldım ve kullanıyorum ancak dükkanda test olarak bileğime sıktığında 2 gün boyunca bileğimde kaldı ve yayılıyordu. Parfümü aldığımda tabii ki öyle bir performans almadım. Yaklaşık 1 yıl oluyor parfümü alalı hala 5 saat falan kalıcılığı var. Tester da aldığım parfüme göre biraz daha tatlı geldi.

Mad aldatmaca yapıyor. A115 kodlu parfümü aldım ve kullanıyorum ancak dükkanda test olarak bileğime sıktığında 2 gün boyunca bileğimde kaldı ve yayılıyordu. Parfümü aldığımda tabii ki öyle bir performans almadım. Yaklaşık 1 yıl oluyor parfümü alalı hala 5 saat falan kalıcılığı var. Tester da aldığım parfüme göre biraz daha tatlı geldi.
umarım böyle bir durum olmaz çünkü 5 saat çok az benim için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı