Mad parfüm önerisi

Umarım böyle bir durum olmaz çünkü 5 saat çok az benim için.

Parfümü demlendirmeyi deneyin.

Mad aldatmaca yapıyor. A115 kodlu parfümü aldım ve kullanıyorum ancak dükkanda test olarak bileğime sıktığında 2 gün boyunca bileğimde kaldı ve yayılıyordu. Parfümü aldığımda tabii ki öyle bir performans almadım. Yaklaşık 1 yıl oluyor parfümü alalı hala 5 saat falan kalıcılığı var. Tester da aldığım parfüme göre biraz daha tatlı geldi.

Kokusu nasıl? Önerir misiniz günlük kullanım ve okul için?

Parfümü demlendirmeyi deneyin.

Kokusu nasıl? Önerir misiniz günlük kullanım ve okul için?

Ben okulda kullanıyorum. İki parfümden de çok fazla iltifat almadım ama A115'i bir iki kişi sordu başlangıcını hiç sevmedim ama sonradan tatlılaşıyor biraz daha güzel kokuyor. W129 performans olarak biraz daha iyi gibi biraz lavanta ve meyve kokusu alıyorum ben ikisi de güzel ama W129u koku olarak daha farklı ve güzel buluyorum ben özellikle genç yaşta olduğum için daha uygun bana.

Channel aldım, çok beğendim. Tavsiye ederim. Tom Ford noir extreme ve tobacco vanilla kokuları bana ağır geldi ve unisex oldukları için koku da feminemlik de var. Kalıcılık çok, az sıkmak gerek bilinen noktalara bir fıs. Kıyafete sıkmaya gerek var mı bilemedim, e deu parfüm kokular

Technopat Haberler

Geri
Yukarı