Hocam indirim varmış. Belki kullanan birileri varsa önerir diye demiştim.Yaşadığın şehirde varsa dene öyle al hocam, çok daha iyi oluyor.
Eski parfümün neÇok parfüm aldım yorumlara bakarak ama gidip yine eski parfümümü kullanıyorum. Kendin beğenerek al hocam.
Ahaha söyleyemem maalesefEski parfümün ne![]()
Hocam yaşadığım için söylemiştim bende Mad parfüm araştırıyordum almak için yaşadığım yerde şubesi yoktu diye bir tane aldım fakat o kadar çok beğenisi olmasına rağmen çok çok sevemedim.Hocam indirim varmış. Belki kullanan birileri varsa önerir diye demiştim.
Anladım hocam hangisini almıştınız?Hocam yaşadığım için söylemiştim bende Mad parfüm araştırıyordum almak için yaşadığım yerde şubesi yoktu diye bir tane aldım fakat o kadar çok beğenisi olmasına rağmen çok çok sevemedim.
Gerçekten hatırlamıyorum hocam alalı çok oldu.Anladım hocam hangisini almıştınız?
Anladım hocam dediğinizi haklısınız. Bakalım belki birileri önerir denerim yarın.Gerçekten hatırlamıyorum hocam alalı çok oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.