MAD parfüm önerisi

Volunteer2000

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
⚙️: Asus RTX 4060TI DUAL & Intel Core I5 13400F & Gamebooster Titan 240mm & Asus Prime B760M-K D4 & Corsair Vengeance (2x8 GB) 3200MHz & BitFenix ARES |🔌: 600 W 80+ Bronze | 💾: MSI SPATIUM 500 GB & SAMSUNG 980 500GB & WD BLUE 2 TB | 🖥️: VIEWSONIC 27" VX2779 1ms 180HZ G-Sync |⌨️: Rampage KB-R34 |🖱️: Monster Pusat V6 |🎧: Samsung Buds FE |👨🏻‍💻: Win11 Pro
Selamlar, bana MADerkek parfüm önerebilir misiniz? Kalıcı, güzel kokan, date için uygun, arkadaşlarımın parfüm kodunu soracak kadar iyi olan bir parfüm önerebilir misiniz?

A114 ve A115'e iyi diyorlar. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Yaz için ayrı, kış için ayrı ve özel günler için ayrı almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Selamlar, bana MADerkek parfüm önerebilir misiniz? Kalıcı, güzel kokan, date için uygun, arkadaşlarımın parfüm kodunu soracak kadar iyi olan bir parfüm önerebilir misiniz?

Özellikle Mad mı olması lazım? Başka marka önerebilirim istiyorsanız.

Selamlar, bana maderkek parfüm önerebilir misiniz? Kalıcı, güzel kokan, date için uygun, arkadaşlarımın parfüm kodunu soracak kadar iyi olan bir parfüm önerebilir misiniz?

Mad sizin için önemli değilse aşağıda birkaç parfüm listeledim, hepsinin kalıcılığı, kokusu gayet iyi ve orijinale yakın. Kendi kullandığım parfümler sadece içlerinden Gloria'dan alınan Dior Sauvage'yi bilmiyorum ama onun da araştırdığıma göre yorumları bayağı iyiydi.

Tutaste'den kış/sonbahar gece datelik parfüm olarak Angel's Share (kod shar), kış/sonbahar normal parfüm olarak Armani Code (kod ARM).
Mfy'den yaz günlük/akşamlık parfüm olarak Bois Imperial (kod Essential - bois ımperor)
Her mevsim günlük, gym, datelik üzmeyecek bir parfüm olarak Gloria'dan Dior Sauvage (kod ares)

Sırasıyla hepsinin Fragrantica linkleri;

Angel's Share
Armani Code
Bois Imperial
Dior Sauvage

Üstteki linklere bakarak parfümlerin alt notaları, kokusu v.s hakkında bilgi alabilirsiniz.

Mad sizin için önemli değilse aşağıda birkaç parfüm listeledim, hepsinin kalıcılığı, kokusu gayet iyi ve orijinale yakın. Kendi kullandığım parfümler sadece içlerinden Gloria'dan alınan Dior Sauvage'yi bilmiyorum ama onun da araştırdığıma göre yorumları bayağı iyiydi.

Tutaste'den kış/sonbahar gece datelik parfüm olarak Angel's Share (kod shar), kış/sonbahar normal parfüm olarak Armani Code (kod ARM).
Mfy'den yaz günlük/akşamlık parfüm olarak Bois Imperial (kod Essential - bois ımperor)
Her mevsim günlük, gym, datelik üzmeyecek bir parfüm olarak Gloria'dan Dior Sauvage (kod ares)

Sırasıyla hepsinin Fragrantica linkleri;

Angel's Share
Armani Code
Bois Imperial
Dior Sauvage

Üstteki linklere bakarak parfümlerin alt notaları, kokusu v.s hakkında bilgi alabilirsiniz.
Muadil olarak bilgim yok fakat boise imperial imza kokularımdan bir tanesi yaz kış kullanılır müthiş kokuyor oud ve ambaroxan bulunuyor içinde buna bağlı performansı canavar gibi oluyor fakat muadillerinde durum nasıl bilemem.

Muadil olarak bilgim yok fakat boise imperial imza kokularımdan bir tanesi yaz kış kullanılır müthiş kokuyor oud ve ambaroxan bulunuyor içinde buna bağlı performansı canavar gibi oluyor fakat muadillerinde durum nasıl bilemem.

Orijinalini de kokladım muadilini de aktif olarak kullanıyorum, aralarında aman aman farklar yok. Muadillere ön yargı yoksa gerçekten alınabilir bir parfüm.

Mad alan herhangi bi insan istediği herhangi bi kokuyu sıkabilir parfüm dediğimiz şey madin ürettiği gibi bişey değil onu söyleyeyim kafanıza göre alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı