Mad Pera parfüm alınır mı?

Kusayyy

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Mad parfümün özel serilerinde indirim var ve Mad Pera parfümü 100mL 1000 Tl'ye düşmüş. Extrait konsantresinde bir parfüm. Baharatlı, vanilyalı ve oryantal bir koku bu yüzden kışa hitap eden bir koku bence.
Notaları:
  • Üst Nota:Menekşe, Ardıç, Pembe Biber
  • Kalp Nota:Tarçın, Lavanta, Adaçayıl
  • Dip Nota:Vanilya,Amber,Tonka Fasulyesi, Süet
Sizce okul ve gündelik kullanım için uygun bir parfüm müdür? Yoksa bu fiyat bandına önerebileceğiniz farklı bir koku var mı?

Mad üzerinden birçok parfüm denedim kalıcılıklarını hiç beğenmedim başka muadilcilerden bakmanı öneririm tabii her markanın parfümü de iyi olmuyor ama Alberto Sego - Kimyager Ahmet - emre geldi gibi markalardan bakman daha mantıklı olur. Özellikle Kimyager Ahmet seri üretim yapmıyor özenle hazırlıyor.

Aradığım koku tarzı çok yok aslında. Bugüne kadar Le Male Elixir, Prada L Homme, Althair gibi tatlı kokular kullandım. Yazın da kışın da bu tip kokulardan kullanıyorum genelde. Ayrıca testeri cumartesi sıktım ve montumda hala kokusu duruyordu.

Aradığım koku tarzı çok yok aslında. Bugüne kadar Le Male Elixir, Prada L Homme, Althair gibi tatlı kokular kullandım. Yazın da kışın da bu tip kokulardan kullanıyorum genelde. Ayrıca testeri cumartesi sıktım ve montumda hala kokusu duruyordu.
Althair Kimyager Ahmeti Le male elixir ise MFY'den tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı