Hocam tam sorununu bilmiyorum ancak kronik sorunlu bir mouse diye duymuştum. Bir de 4K Polling Rate stabil bir şekilde 1600 Dpi değerini destekliyor 8k PR kaç destekliyor bilmiyorum ancak daha yüksek olacaktır. Bana sorarsanız çok da gerek yok ben 4k Polling Rate 1600 Dpi kullanıyorum.RTX 4070 Super R5 7600 işlemci var. 8 k kullanabilir miyim? Kullanınca nasıl bir farkları olur? Bilgilendirirseniz sevinirim.
RTX 4070 Super R5 7600 işlemci var. 8 k kullanabilir miyim? Kullanınca nasıl bir farkları olur? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Fiyatına değmez.
![]()
MCHOSE A7 Ultra Blue Kablosuz Gaming Mouse
MCHOSE A7 Serisi, yüksek performanslı oyun ve verimli ofis kullanımı için tasarlanmış birinci sınıf bir kablosuz oyun mouse’udur.www.gaming.gen.tr
![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
O sadece gank sitesinde mevcut hocam gaming gen de yok o kampanya.V8'i almayı düşünüyorum gankseninle kodu var on kampanyanın süresi ne zaman bitiyor bilen var mı acaba?
O sadece gank sitesinde mevcut hocam Gaming gen de yok o kampanya.
Şahsen ben gaming gen varken gankdan almazdım. Türkiye'de yeni yeni ismi duyulmaya başlandı. Bence gaming gen den almak daha mantıklı.Gankden almayı düşünüyordum ne farkı var Gaming Gen TR ile gank resmi sitesiymiş sycroxun.
Şahsen ben Gaming gen varken gankdan almazdım. Türkiye'de yeni yeni ismi duyulmaya başlandı. Bence Gaming genden almak daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.