Mad vs Bargello

Her yaşa gider hocam.
Okul, date, dışarıya çıkarken plaj vs. için kullanılır dimi? Victory Elixir daha az değerlendirme almış.
Düz paco rabanne 33 değerlendirme almış victory elixir 4 tane almış. Siz hangisini tercih ederdiniz? Kargo 50TL imiş bu arada.
Bargello 561 mi yoksa victory elixir mi? (V. Elixir çok ağır değildir dimi?)

Çoğu kişi açık mavi olan modeli daha hafif demiş, yani bir akdeniz havası tarzı bir kokusu var anladığım kadarıyla. Diğer 2023te çıkan koyu mavi ise daha ağır bir parfümmüş galiba. Ben çok ağır olmasını istemiyorum 2013'te çıkan açık mavi daha iyi gibi geliyor şuan bana. Siz ne diyorsunuz son olarak?

@510095

Son düzenleme:
Okul, date, dışarıya çıkarken plaj vs. için kullanılır dimi? Victory Elixir daha az değerlendirme almış.
Düz paco rabanne 33 değerlendirme almış victory elixir 4 tane almış. Siz hangisini tercih ederdiniz? Kargo 50TL imiş bu arada.
Bargello 561 mi yoksa victory elixir mi? (V. Elixir çok ağır değildir dimi?)

Çoğu kişi açık mavi olan modeli daha hafif demiş, yani bir akdeniz havası tarzı bir kokusu var anladığım kadarıyla. Diğer 2023te çıkan koyu mavi ise daha ağır bir parfümmüş galiba. Ben çok ağır olmasını istemiyorum 2013'te çıkan açık mavi daha iyi gibi geliyor şuan bana. Siz ne diyorsunuz son olarak?

@510095
Victory elixir hocam.

Hocam hiç emin olamadım ya, çok ağır gibi geliyor bana belki size farklı gelmiştir. Çoğu yerde de 2013 modelini gördüm önerilen invictuslarda benim istediğim tarz.

Link var mı hocam? :D @557260 @CS Relboron

Notalari da su sekilde :

1711991715391.png

@pawEn

Notalari da su sekilde :

Eki Görüntüle 2156553
2013 Paco mu Acqua di gio mu?
Yaz/bahar veya 4 mevsim hangisi nedir onu da söylermisiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı