Manyetik alacaksan illa W60 al.Bu iki klavye arasında kaldım. Maksimum 2200 TL verebilirim. Bir kuruş daha arttıramam maalesef.
CS oynuyorumGiriş seviye manyetik alınmaz. Ne olarak kullanacaksınız? Günlük olarak kullanacaksanız manyetik önermem.
CS oynuyorum
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: ''Kitsune Edition'' ve "Ciela" sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
Stok beklerseniz SWAR kodu ile bunu öneririm.
Hocam swar kodunu kullandım maalesef
Tab2 koduda var.
Hocam bir şey soracağım aralarındaok para farkı yok sizce o kadar küçük para farkı büyük etki yaratır mı?
Büyük denemez ama etki yaratır. W60'da gasket var ve switch olarak daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.