Bence de çok iyi bir model, özelliklerine kıyasla fiyatı çok uygun geldi. Akko'nun kendi sitesinde normal versiyonu bile 50 dolara satılıyor, TRdeki fark 250 TL bile değil
Bence de çok iyi bir model, özelliklerine kıyasla fiyatı çok uygun geldi. Akko'nun kendi sitesinde normal versiyonu bile 50 dolara satılıyor, trdeki fark 250 TL bile değil
8KHz dongle bulundurması bile bana kalırsa alınabilirlik katıyor, ek alıcıyla mı yapıyor yoksa kendi içindeki alıcı ile mi bir fikrim yok fakat gayet güzel bence.
8KHz dongle bulundurması bile bana kalırsa alınabilirlik katıyor, ek alıcıyla mı yapıyor yoksa kendi içindeki alıcı ile mi bir fikrim yok fakat gayet güzel bence.
Rica ederim, ileride herhangi bir problem yaşarsanız Gaming Gen TR'den iki yıllık garantisi de mevcut, ne kadar iyi oldukları tartışılır fakat genel bakacaksak iyi bir firma.