MAD68 HE alınır mı?

Claw tutuşa önerir misiniz ?

Bu arada klavyede 8KHz fazla önemli mi ? Sanırım alacağım Akko 1KHz. Mouse 8KHz alacağım için sorayım dedim

Rekabetçi oyunlar oynuyorum bu arada ara sırada hikayeli oyunlar, mouse 8k bana yeter de artar fakat klavye 1k yeter mi ?

Claw tutuşa önerir misiniz?

Bu arada klavyede 8KHz fazla önemli mi? Sanırım alacağım Akko 1KHz. Mouse 8KHz alacağım için sorayım dedim.

Rekabetçi oyunlar oynuyorum bu arada mouse 8K bana yeter de artar fakat klavye 1K yeter mi?

Claw gripe uygun olduğu kendi sitelerinde yazıyor, kullanabilirsiniz. Klavyeler için 8KHz çok bir şey değiştirmiyor maalesef, 2 tane 8KHz klavye kullandım, bir etkisi olmamıştı.

Tek yorumdan kronik sorun cikarmam sahsen. Biraz detayli arastirmak lazim, teknoloji sans isi sonucta.

Siz gördünüz mü peki piyasada bu Mouse'tan böyle şey yaşayanları? Araştırdım fakat bulamadım ben.

Z1 alacağıma bunu alırım daha iyi gibi geldi

Merhaba, mad68 he almayı düşünüyorum ancak kararsızım tavsiyeleriniz var mıdır?

Kötü duruyor. Parça kalitesi güven vermedi. Bence alınmaz.

Siz gördünüz mü peki piyasada bu Mouse'tan böyle şey yaşayanları? Araştırdım fakat bulamadım ben.

İnceleyenlere ve Reddit postlarına baktım, herhangi bir problem yaşayanı görmedim. Üzerindeki switchler kaliteli olduğundan problem yaşayacağınızı sanmam, eğer çok kullanıyorsanız 3-4 yıl civarında oluşur ancak.

Kötü duruyor. Parça kalitesi güven vermedi. Bence alınmaz.

10 günlük mesaj ama haklısınız hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı