MAD68 HE alınır mı?

3 4 yıla ben sıkılırım hocam xdd

Bir video da gördüm sizin dediğiniz gibi klon olduğunu söylüyor ve bir kaç aya hepsinin kronik sorunun çıkacağını belirtmiş.

Mad68 *

Bir video da gördüm sizin dediğiniz gibi klon olduğunu söylüyor ve birkaç aya hepsinin kronik sorunun çıkacağını belirtmiş.

Mad68 *

Haklı olduklarını düşünüyorum, kim söylediyse iyi demiş. Yaklaşık 2 aydır Ajazz AK680 Max kullanıyorum fakat ben bir problemle karşılaşmadım. İki klavye de fiyat bandında en sık karşılaştırılan ürünler

Firmanın madility yapmadığı kaldı bir tek

Alınır hocam ben kullanıyordum bir ara ama kardeşim ben evde yokken kırmış.

Haahahajahah

@enzyyx Hocam attığınız Akko klavyeyi deneyimle şansınız oldu mu ? Nasıldı? Yine anlamadığım bir konu mouse için, biri yorumda i5 10400f 8KHz desteklemez gibi bir yorum gördüm anlayamadım gitti Bende de 12400f olduğu için kuşkulandım.

Sipariş geçtim mouse u da şuan.

Klavyeyi değil fakat switchleri denedim, yumuşak ve hafifler, gayet hoş bence. Hoşunuza gideceğini ve uzun ömürlü olacağını düşünüyorum, eğer olmazsa switchleri değiştirirsiniz, hem değişiklik olmuş olur. İşlemcinin destekleyip desteklemediğini söylemek doğru olmaz, her işlemci destekler 10 yıllık değil ise. Sadece eski işlemcilerde daha çok yoracaktır işlemciyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…