Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 28 Şubat 2025 #171 xrr65 dedi: Peki switch türü iyi mi ve hangi renk hocam acaba? Genişletmek için tıkla... R75 mi?
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #172 Deiinzz dedi: R75 mi? Genişletmek için tıkla... Evet ve kablosuz değil sanırım. Kabloluysa eleyeceğim herhalde.
Deiinzz dedi: R75 mi? Genişletmek için tıkla... Evet ve kablosuz değil sanırım. Kabloluysa eleyeceğim herhalde.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 28 Şubat 2025 #173 xrr65 dedi: Evet ve kablosuz değil sanırım. Kabloluysa eleyeceğim herhalde. Genişletmek için tıkla... R75'in switchinde bir renk yok, yukarıda arkadaş hangi switch olduğunu söyledi. Ordan sesine bakabilirsin. Kablosuz değil.
xrr65 dedi: Evet ve kablosuz değil sanırım. Kabloluysa eleyeceğim herhalde. Genişletmek için tıkla... R75'in switchinde bir renk yok, yukarıda arkadaş hangi switch olduğunu söyledi. Ordan sesine bakabilirsin. Kablosuz değil.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 28 Şubat 2025 #174 xrr65 dedi: Peki switch türü iyi mi ve hangi renk hocam acaba? Genişletmek için tıkla... Switch türü linear, beyaz(cream) switch. @xrr65 Akko da kablolu yanlış bilmiyorsam hocam.
xrr65 dedi: Peki switch türü iyi mi ve hangi renk hocam acaba? Genişletmek için tıkla... Switch türü linear, beyaz(cream) switch. @xrr65 Akko da kablolu yanlış bilmiyorsam hocam.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #175 enzyyx dedi: Switch türü linear, beyaz(cream) switch. @xrr65 Akko da kablolu yanlış bilmiyorsam hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman düşünmem lazım ya. O paraya nasıl kablosuz yok anlamış değilim. Aula f87 kablosuz sanırım onu düşünsem nasıl olur ?
enzyyx dedi: Switch türü linear, beyaz(cream) switch. @xrr65 Akko da kablolu yanlış bilmiyorsam hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman düşünmem lazım ya. O paraya nasıl kablosuz yok anlamış değilim. Aula f87 kablosuz sanırım onu düşünsem nasıl olur ?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 28 Şubat 2025 #176 xrr65 dedi: Hocam o zaman düşünmem lazım ya. O paraya nasıl kablosuz yok anlamış değilim. Aula F87 kablosuz sanırım onu düşünsem nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Akko kablosuz.
xrr65 dedi: Hocam o zaman düşünmem lazım ya. O paraya nasıl kablosuz yok anlamış değilim. Aula F87 kablosuz sanırım onu düşünsem nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Akko kablosuz.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 28 Şubat 2025 #177 xrr65 dedi: Hocam o zaman düşünmem lazım ya. O paraya nasıl kablosuz yok anlamış değilim. Aula F87 kablosuz sanırım onu düşünsem nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Düşünebilirsiniz fakat klavyede kablosuz kullanmak çok da mantıklı değil, kaliteli bir şey almazsanız bataryaları çok çabuk eskiyor. Deiinzz dedi: Akko kablosuz. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim hocam, bir bakayım. Kablosuz özelliği yok, nerede gördüğünüzü söyleyebilir misiniz?
xrr65 dedi: Hocam o zaman düşünmem lazım ya. O paraya nasıl kablosuz yok anlamış değilim. Aula F87 kablosuz sanırım onu düşünsem nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Düşünebilirsiniz fakat klavyede kablosuz kullanmak çok da mantıklı değil, kaliteli bir şey almazsanız bataryaları çok çabuk eskiyor. Deiinzz dedi: Akko kablosuz. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim hocam, bir bakayım. Kablosuz özelliği yok, nerede gördüğünüzü söyleyebilir misiniz?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 28 Şubat 2025 #178 enzyyx dedi: Düşünebilirsiniz fakat klavyede kablosuz kullanmak çok da mantıklı değil, kaliteli bir şey almazsanız bataryaları çok çabuk eskiyor. Görmemiştim hocam, bir bakayım. Kablosuz özelliği yok, nerede gördüğünüzü söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fun 60 Pro'yu demiyor musunuz?
enzyyx dedi: Düşünebilirsiniz fakat klavyede kablosuz kullanmak çok da mantıklı değil, kaliteli bir şey almazsanız bataryaları çok çabuk eskiyor. Görmemiştim hocam, bir bakayım. Kablosuz özelliği yok, nerede gördüğünüzü söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fun 60 Pro'yu demiyor musunuz?
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 28 Şubat 2025 #179 Deiinzz dedi: Fun 60 Pro'yu demiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Fun 60 Pro Akko değil, Monsgeek hocam. 5087s'ten bahsettim ben.
Deiinzz dedi: Fun 60 Pro'yu demiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Fun 60 Pro Akko değil, Monsgeek hocam. 5087s'ten bahsettim ben.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 28 Şubat 2025 #180 enzyyx dedi: Fun 60 Pro Akko değil, Monsgeek hocam. 5087s'ten bahsettim ben. Genişletmek için tıkla... Akko Monsgeek. Olduğu için direkt Akko diyorum hocam. Direkt onu önermiştim zaten başta arkadaşa.
enzyyx dedi: Fun 60 Pro Akko değil, Monsgeek hocam. 5087s'ten bahsettim ben. Genişletmek için tıkla... Akko Monsgeek. Olduğu için direkt Akko diyorum hocam. Direkt onu önermiştim zaten başta arkadaşa.