MAD68 HE alınır mı?

İlgilenen varsa mad68 bugün elime ulaştı, birkaç saatlik deneyimlerim gayet güzel, bana göre tek sıkıntı F1 vs. gibi tuşların olmaması Driver'ı da biraz kötü gibi geldi.

Çoğunluğu Monsgeek'e ait maalesef, driveri bile Monsgeek olduğunu söylüyor hocam😀

Akko olduğu sadece switchlerde ve keycaplarda gözlemlenebiliyor sanırım.

Monsgeek de iyi marka bence, ben tercih ederdim. Zaten en önemlisi switchler değil mi?

Monsgeek de iyi marka bence, ben tercih ederdim. Zaten en önemlisi switchler değil mi?

Ben şahsen boyut, switch sesi, ve multimedya artısından R75'i tercih ederdim. Kablosuz istiyorsan bu fiyata FUN60 Pro'dan iyisi var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Düşünebilirsiniz fakat klavyede kablosuz kullanmak çok da mantıklı değil, kaliteli bir şey almazsanız bataryaları çok çabuk eskiyor.

Görmemiştim hocam, bir bakayım.

Kablosuz özelliği yok, nerede gördüğünüzü söyleyebilir misiniz?
haklısınız.

En önemlisi switchler değil, PCB. Switchleri değiştirirsiniz fakat PCB'yi değiştiremezsiniz.
Hocam çok ufak göründü bana ya %60 klavyeler. TKL bir klavye alsam daha iyi gibi sürekli rekabetçi oyunlar oynasam da bazen 1 2 ay salıyorum o sürede hikayeli oyunlar oynuyorum benim için mekanik daha iyi olur diye düşünüyorum ve tkl bir klavye.

En önemlisi switchler değil, PCB. Switchleri değiştirirsiniz fakat PCB'yi değiştiremezsiniz.

Doğru söylüyorsun, ama PCB'nin de kötü olduğunu düşünmüyorum. Akko daha iyidir orası ayrı.

Haklısınız.

Hocam çok ufak göründü bana ya %60 klavyeler. TKL bir klavye alsam daha iyi gibi sürekli rekabetçi oyunlar oynasam da bazen 1 2 ay salıyorum o sürede hikayeli oyunlar oynuyorum benim için mekanik daha iyi olur diye düşünüyorum ve TKL bir klavye.

Bende hikayeli oyunlar çok oynarım. Küçük klavyede değişik oluyor gerçekten 😅 %75 en iyisi oturaklı. R75 ya da 5087s tercih et bence.

Kablolu sanırım bu da hocam, switchleri nasıldır acaba bunun kaliteli midir? Ve önemli olarak PCB'si nasıldır acaba.

Markayı daha önce görmemiştim fakat dış kasanın kalitesinden bile anlaşılıyor nasıl bir klavye olduğu. Ve evet kablolu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Violet rengi için ses testi burada, izleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı