MAD68 HE alınır mı?

Hmm haklısınız hem de kasa siyah olur dediğiniz gibi, teşekkürler hocam cansınız

Hayırlı olsun hocam, yanında yanlış anlamadıysam 2 farklı renkte keycaplar geliyor, bence güzelleştirmek için yeter de artarlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-28-09-32-08-083_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 31
Hayırlı olsun hocam, yanında yanlış anlamadıysam 2 farklı renkte keycaplar geliyor, bence güzelleştirmek için yeter de artarlar.
Çok iyi olur gerçekten. Mouse olarak m3 önerir miydiniz ?

R1 Pro almayacaksan Z1 daha iyi bence.

Çok iyi olur gerçekten. Mouse olarak M3 önerir miydiniz?

Switchlerinin Kailh olması yüzünden öneririm hocam, sensörüne sanal DPI eklenmemiş olması da cabası. Umarım bir sorun yaşamazsınız, TR'den alırsanız garanti sağlayacak bir firması vardır diye düşünüyorum.

Anlamadığım tek şey her yere Bluetooth yazmışlar sadece Bluetooth'mu anlayamadım.

Sadece Bluetooth olması imkansız, böyle bir farede illaki kablolu/kablosuz 1000Hz(2.4G) seçeneği sunulacaktır.

R1 Pro almayacaksan Z1 daha iyi bence.

Bence M3 switchleri sayesinde daha üstün.

Fakat Controlleri hakkında bir fikrim yok maalesef.

Sadece Bluetooth olması imkansız, böyle bir farede illaki kablolu/kablosuz 1000Hz(2.4G) seçeneği sunulacaktır.

Bence M3 switchleri sayesinde daha üstün.

1500 TL butceden fare alacaksa diyorum. Duz r1dense duz Z1 tercih ederim.

2000-2500 bandında ne önerirsiniz?

Bence bu fareyi yapıştırıp Akko set dizin hocam, hiçbir eksiğini göremedim. Mcusu hakkında biraz araştırma yapacağım.

Yanında 8KHz dongle varmış hocam hiç düşünmeden yapıştırın

Üstünde karakter olmayan modelini bulabilirsem atacağım. Daha ucuzunu buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…